Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Verkkohuivi/Sniperhuivi, 190 x 90 cmAsusteeksi ja naamiointiin reilun kokoinen verkkohuivi. Valmistettu yksivärisestä tai maastokuvioidusta verkkokankaasta, joten huivi on kevyt ja helppo ottaa mukaan erälle. Tarvittaessa siihen voi pujotella luonnon antimia tuomaan lisää tehoa naamiointiin. Jos piiloutuminen ei ole ensisijainen prioriteetti, tästä saa myös tyylikkään asusteen ihan jokapäiviäiseen käyttöön. Helppo saksia pienemmäksi tarvittaessa. 

Koko: 190 x 90 cm

Materiaali: 100% polyesteri

Hinta:12.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Vihreä1 kpl
Musta1 kpl
Coyote1 kpl

Suosittelemme myös

Monitaskuliivi, vihreä, verkkovuori

miltec_liivi_oliv1.JPG&width=280&height=500
Monitaskuinen liivi verkkovuorilla. Liiviin on saatu mahdutettua neljätoista erikokoista taskua ja kolme ripustuslenkkiä, kuitenkin säilyttäen sen verrattain asiallisen näköisenä. Tyhjänä taskut ei roiku tai lökötä, vaan istuvat nätisti liiviä myöten. Suurin osa taskuista on sijoitettu etupuolelle, mutta..
Hinta: 49.90 €

Monitaskuliivi, musta, verkkovuori

miltec_liivi_musta_etu.jpg&width=280&height=500
Liiviin on saatu mahdutettua neljätoista erikokoista taskua ja kolme ripustuslenkkiä, kuitenkin säilyttäen sen verrattain asiallisen näköisenä. Tyhjänä taskut ei roiku tai lökötä, vaan istuvat nätisti liiviä myöten. Suurin osa taskuista on sijoitettu etupuolelle, mutta liivin selästä löytyy iso sivulta..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »