Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M83 villapaita harmaaSuomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta kuin armeijallekin menevät, mitoitusta muutettu hieman reilummaksi pituuden ja leveyden osalta. Värisävyissä pienoista vaihtelua valmistuserien välillä.

Tekniset tiedot:
- 100 % villaa
- Joustava kaulus
- Väri: harmaa

Villapaita on kauttaaltaan resorineulosta, joka joustaa hyvin varsinkin sivusuunnassa. Samalla muodostuu pystysuuntaisia ilmakanavia, jotka eristävät ja joita pitkin kosteus kulkeutuu tehokkaasti pois. Siksipä armeijan villapaita on vastaavaa tasoneuletta hengittävämpi.

Mitat:

Valitsemalla kirjainkoon jotan normaalisti käytät saat rennon, mutta myötäisen paidan. Hihat ovat reilut ja niitä kuuluu taittaa lyhyemmäksi. Napakampaa "inttityyliä" haluava voi valita yhtä pienemmän koon sillä näissä on reilumpi mitoitus kuin PVn paidoissa. Kirjainkokoja vastaavat numerokoot ovat: S=48, M=50, L=52, XL=54, 2XL=56

Resorineuleesta johtuen paita on erittäin joustava sivusuunnassa. Mitattaessa millintarkka tulos ei onnistu eikä ole tarviskaan (XL koon paitaa voidaan venyttää mitatessa 90-130 cm ympärysmittaan). Niin hyvin paita mukautuu käyttäjänsä muotoihin. Leveydet on mitattu paitaa venyttäen mutta joustovaraa on vielä suurempaankin.

Koko: rinnanympärys / selän pituus

S: n. 96 cm/ 72 cm
M: n. 100 cm/ 75 cm
L: n. 104 cm/ 77 cm
XL: n. 108 cm/ 80 cm
XXL: n. 112 cm/ 81 cm

Hinta:79.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S2 kpl
M2 kpl
L2 kpl
XL2 kpl
XXL3 kpl
XXL (tummat vahvikkeet)1 kpl

Suosittelemme myös

Bensasytytin

bensasytytin_mfh_harj.jpg&width=280&height=500
Klassinen bensasytytin, joka toimii kelissä kuin kelissä. 
Toimitetaan ilman polttoainetta. Polttoaineeksi sopii parhaiten Zippo-sytkäribensiini.
Hinta: 4.90 €

Saapassyylinki, huopa, varrellinen malli (80% villa)

villasyylinki_pitka.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa, varrellinen
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 36.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »