Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Villahirvi eräsukka, oliivi

Villahirvi eräsukka

Villafroteepohjainen erä- ja vaellussukka on muotoiltu pysymään paikallaan jalassa ja kestämään kovaa käyttöä. Froteepohja suojaa hyvin hiertymiltä ja villa siirtää tehokkaasti kosteutta pois. Ohut päällysosa hengittää ja poistaa nopeasti kävellessä syntyvää liikaa lämpöä.

Sukka on suunniteltu pitkäaikaiseen ja aktiiviseen liikkumiseen eri vuodenaikoina. Se sopii erinomaisesti ahtaampaankin kenkään ja on kuitenkin mukavan lämmin.

65% villa, 30% polyamidi ja 5% elastaani.

Konepesu 60 C.

Hinta:12.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
37-396 kpl
40-421 kpl
46-482 kpl

Suosittelemme myös

MFH "Extreme" juomareppu 2,5 l

mfh_juomareppu_extreme_mu1.jpg&width=280&height=500
Juomareppu irroitettavalla rakolla. Repun voi ottaa selkään omana kantolaitteena pelkän juoman kuljetukseen tai voit kiinnittää sen isompaan reppuun kiinnityslenkkien avulla. Selkää vasten pehmusteet ja kantohihnoissa rintaremmi. Tyhjänä repun profiili on varsin litteä.
Mitat n. 44 x 22 x 2,5 cm, letkun..
Hinta: 33.75 €

Anar Muorra miesten vaellustakki, musta

anar_muorra_musta1.jpg&width=280&height=500
Erinomaisesti hengittävä ulkoilutakki kulutusta kestävästä vahamateriaalista. Takki sopii yhtä hyvin niin liikkuvaan vaellukseen kuin muihin luontoaktiviteetteihin. Suunniteltussa erityishuomio on ulkonäössä ja toimivuudessa ja materiaalit on valittu kestävyys edellä. Takin mitoitus on suunniteltu hyvin..
Hinta: 189.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »