Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aboa Antarctica -kelkkahaalariAboa Antarctica -kelkkahaalari on suunniteltu yhteistyössä Suomen Ilmatieteenlaitoksen arktisen tutkimusryhmän kanssa. Haalari on erinomainen valinta moottorikelkkailijalle ja arktisiin olosuhteisiin.

Materiaalit ja ominaisuudet

Aboa Antarctica -kelkkahaalari on valmistettu kevyestä 145g/m2 ja vahvasta polyester-kankaasta jossa on vedenpitävä polyuretaanitausta. Vesipilari on 8000 mm, saumat ovat teipattu vesitiiviiksi ja vetoketjut ovat ajoviiman ja roiskevedenpitävät. Lämpöeriste on USA:n armeijan talvivarusteissa ja makuupusseissa käyttämä Climashield® Apex onttokuituinen lämpöeriste, jonka ilmaontelot toimivat erityisen hyvänä lämpövarastona. Ohut kangas ja edistyksellinen lämpöeriste mahdollistavat joustavat liikkeet ja ja tekee haalarista lähes puolet kevyemmän kuin useimmat muut. Valitse paras tai ei mitään.

Vuorikankaana on tiivis 45g/m2 polyamidikangas. Vuorikangas ja lämpöeriste ei ole tikattu yhteen joten tikkausten muodostamia kylmäsiltoja ei ole. Haalarissa on kahdeksan taskua. Tilavissa käsienlämmitelytaskuissa ja radiotaskuissa on pehmeä Brushed tricot fleece-vuori. Tilaviin laajeneviin reisitaskuihin sopii hansikaat ja karvalakki reilusti sisälle. Housujen kylkiketjut aukeavat ristiselästä alaspäin mahdollistaen tarpeen niin vaatiessa tipauttaa koko takaosa alas ottamatta haalaria pois päältä.

Takapuolen lämpöristeen voi asettaa eristetaskuun ristiselän vetoketjusta. Eristeenä on 5mm solumuovilaminaatti. 1 kpl lämpöeristeitä ja polvisuojat samasta materiaalista toimitetaan haalarin mukana. Haalarin lahje voidaan aukaista ylös asti helpottamaan haalarin pukemista kengät jalassa. Lahkeiden alaosassa on tukevat säädettävät nappiaukkokuminauhalla kiristyvät lumilukot jotka sulkeutuvat kengän ympärille kun vetoketju suljetaan. Lahkeensuiden lumi-ja tuulitiiviys voidaan vielä varmistaa lahkeensuiden tarranauhoilla. Lahkeiden suut ja sisäpuoli on vahvistettu Cordura-kankaalla.

Velcro-tarranauhat on testattu kestävän 10,000 aukaisua säilyttäen vielä 64% alkuperäisestä kiinnitysvoimastaan. Vyötäröllä on 2kpl. D-lenkkejä tappokatkaisimen ja tarvikkeiden kiinnittämiseksi.

Ilmavoimien Arctic Airforce-pakkastakista adoptoitu kiinteä huppu Hupussa on säätömahdollisuus pään päällä lipan korkeussäätö ja nyörisäädöt edessä sivuilla ja takana. Haalarin kyynärpäissä ja polvissa on muotolaskokset liikkuvuuden parantamiseksi.

Vyötärönympäryksen kiristys on toteutettu 40mm resinka kuminauhalla. Vyötärön kiristys on säädettävissä kyljissä olevalla tarranauhalla. Haalarin sisäpuolella on 40mm tarrasäätöiset hekselit.

Poromiesten testaama -40 C pakkasessa ja toimivaksi todettu.

Pituuskoot:

Lyhyt: 160-170 cm
Normaali: 170-180 cm
Pitkä: 180-190 cm
Erikoispitkä: 190-200 cm

Hinta:599.00 €696.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M -lyhyt (petroolin sininen)1 kpl
L -normaali (petroolin sininen)1 kpl
XL -normaali (oliivin vihreä)1 kpl
XXL -normaali (oliivin vihreä)1 kpl

Suosittelemme myös

HYLJE Snow Camo M05

hylje_m05haalari1.jpg&width=280&height=500
HYLJE Snow Camo M05 on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien käytössäkin oleva lumicamokuosi sulautuu lumiseen metsään kuin suojaväri, ja kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.
Kalvoton haalari sopii oivallisesti vaikeakulkuisessakin..
Hinta: 259.90 €

Ilves partiohaalari, M05 pakkaskuvio

ilves_partiohaalaripakkas_1.jpg&width=280&height=500
Kun otetaan kovissa oloissa käytössä oleva puolustusvoimain partiohaalari lähtökohdaksi ja lähdetään kehittämään sitä, saadaan Ilves -partiohaalari. Kevyempi kantaa ja paremmin luonnossa liikkuvalle soveltuva.
KANGAS
Ilves partiohaalarin kangas on tuulenpitävää ja vettä hylkivää polyamidia. Kankaan..
Hinta: 249.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »