Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Merino/Cordura® -kypärämyssy



Yksiaukkoinen kypärähuppu huippumateriaaleilla kovimpiinkin olosuhteisiin. Sisällä kerros merinovillaista lenkkineuletta ihoa vasten pitää ihon kuivana ja lämpimänä. Päältä neulos on kestävää Cordura® nylonia. Hupun alareuna pidennetty edestä ja takaa.

Sopii erinomaisesti esim. moottorikelkkailuun. Muotoon ommeltu joustava huppu pysyy hyvin paikoillaan ja kypärä on helppo vetää päähän luistavan nylonin ansiosta.

Kasvoaukon reunus ja hupun materiaali ovat joustavat ja tarvittaessa aukon voi venyttää leuan alle tai nostaa kankaan ylemmäs suun päälle. Kauluksessa on riittävästi tilaa joten se ei ahdista kaulalla.

Materiaalit: 72% Nylon, 20% merinovilla, 8% elastaani.

Balaklava on kehitetty yhteistyössä Suomen Ilmatieteenlaitoksen Etelä-Manner tutkimusryhmän kanssa vastaamaan korkeimpia standardeja, kestävyyttä, toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta, joita ammattimaiselta kylmävaatetukselta edellytetään.

Materiaali on hyvin joustavaa ja mukautuu yli ilmoitettujen kokojenkin. On toki aika napakka.

Hinta:27.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S/M (54-59)27 kpl
L/XL (59-62)8 kpl

Suosittelemme myös

Tekninen t-paita "Tactical", oliivi

mfh_tactical_tekninentpaita1.jpg&width=280&height=500
Tekninen t-paita toimii tehokkaasti kosteutta siirtävänä tasona pukeutumisen alimpaan kerrokseen. Sisäpinnasta sileä ja ulkopinnasta huokoinen kangas kuivuu erittäin nopeasti ja se nostaa hien vaatetuksen seuraaviin kerroksiin.
Toki paita sopii myös arkisempaan käyttöön. Perinteinen pyöreä kaulus ja..
Hinta: 14.95 €

Mil-Tec "Training" shortsit, Woodland

miltec_trainingshortsit_wl1.jpg&width=280&height=500
Joustavat ja kevyet treenishortsit vapaa-ajan harrasteisiin.
Mukavan ilmavat shorsit on valmistettu "verkkarikankaasta" joten ne tuntuvat päällä mukavan rennoilta ja ne sopivat hyvin myös liikuntaan. Leveässä vyötärönauhassa on kuminauha ja kiristysnaru. 
Taskuja shortseissa on kahdet sivuilla ja yksi..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »