Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kypärämyssy, 100% merinovilla



Kun tarvitset ohuen aina mukavalta tuntuvan kypärämyssyn, merinovillainen huppu on valintasi. Hyvin hengittävä, sileä luonnonmateriaali sopii myös herkemmälle iholle. Huppu antaa suojaa viimaa ja kylmää vastaan sekä siirtää kosteuden pois iholta. 

Hoimii alushuppuna kypärän tai pipon/karvalakin alla. Kasvoaukon kokoa on helppo säätää. Tarvittaessa sen voi vetää leuan alle tai nostaa ylemmäs suun päälle. Kauluksessa on riittävästi tilaa joten se ei ahdista kaulalla. 

Materiaalit: 100% merinovilla

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Fuksia11 kpl

Suosittelemme myös

Villahirvi eräsukka, musta

erasukka_villahirvi_musta_-_muokattu.jpg&width=280&height=500
Villahirvi eräsukka
Villafroteepohjainen erä- ja vaellussukka on muotoiltu pysymään paikallaan jalassa ja kestämään kovaa käyttöä. Froteepohja suojaa hyvin hiertymiltä ja villa siirtää tehokkaasti kosteutta pois. Ohut päällysosa hengittää ja poistaa nopeasti kävellessä syntyvää liikaa lämpöä.
Sukka..
Hinta: 12.95 €

Lasten merinovillahaalari, eri värejä

lasten_merinovillahaalarit1.JPG&width=280&height=500
Pehmoinen ja lämmin merinovillahaalari erittäin sileästä villasta. Hienolaatuinen merinovilla ehkäisee pistelyä ja kutisevaa tunnetta joten haalari sopii herkälle iholle huomattavasti perinteisiä karkeita villa-asusteita paremmin. Villan kiharat kuidut luovat eristävän ilmakerroksen joka säilyttää kehon..
Hinta: 75.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »