Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Boonie M05, oranssi



Boonie SA M05 malli oranssina

Booniehan on lierihattu, joka kehitettiin alun perin toisen maailmansodan jälkeen sotilaskäyttöön. Tunnetuksi sen tekivät USA:n erikoisjoukot Vietnamin sodan aikana, jossa sen muoto sulautui hyvin viidakon epäsäännöllisiin kuvioihin. Sittemmin moni maa on ottanut boonien käyttöön. Niin myös Suomen puolustusvoimat.

Nyt sitten tehtiin himoitusta lakista hirvimetsälle sopiva oranssi versio. Tämä versio ei huku metsän kasvillisuuden joukkoon vaan on tosi komea ilmestys ja näkyy kauas. 

Koot:

S = 54-56
M = 57-59
L = 60-62
XL = 63-65

Koot ovat reiluja ja säätövarakin suurempi kuin tuo 3 numeroa. Kokotaulukon mukaan valittuna lakki istuu asiaan kuuluvan väljästi ja se kiristetään päähän takana olevalla kiristyksellä.

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesunkesto 60°C

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
54-56 (S)3 kpl
57-59 (M)5 kpl
60-62 (L)2 kpl

Suosittelemme myös

SA nahkasaappaat, ylijäämä

sa_nahkasaappaat_kaytetty1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan nahkasaappaat
Legendaariset nahkasaappaat Suomen armeijan ylijäämästä. Pitkävartiset nahkakengät ovat luja ja varma valinta kurjaan säähän, ja ulkonäköhän on lankattuna erinomaisen särmä. 
Oikein huollettuna nahkakengät ovat erittäin pitkäikäiset, katso nahanhoitotuotteet täältä.
Käytettyä..
Hinta: 59.00 €

Anar Ruossa II miesten retkeilyhousut, oranssi

anar_ruossa_oranssi1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta. Kangas pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »