Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US ACU Bermuda shortsit, oliivi

Kevyet ja ilmavat shortsit tilavilla reisitaskuilla. Valmistettu kevyestä ja kestävästä Ripstop kankaasta, joten nämä on mukavat yllä kuumilla keleillä. Molemmilta puolilta löytyy sivutaskut, reisitaskut ja takana kaksi läpällistä sivutaskua. Reisitaskujen läpät suljetaan tarranauhalla ja taskun suuta voi tarvittaessa kiristää kuminauha säädöllä. Takamuksessa vahvike. Vyötäröllä vyölenkit ja nauhakiristys.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35% puuvilla

Hinta:29.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XXL1 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, käyttämätön ylijäämä

ranska_f2housu_camo_kayttamaton1.jpg&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa..
Hinta: 39.90 €

Sveitsi M83 maastohousut, ylijäämä

sveitsi_m83_maastohousut2.jpg&width=280&height=500
Sveitisiläiset maastohousut mallia TAZ 83. Varsin hyvät reisitaskuhousut mielenkiintoisella Alpenflage maastokuviolla. Punainen maastokuvio herättää huvitusta ja ihastusta, mutta se on jopa melko toimiva syksyiseen maastoon. Jos taas maastoutuminen on toissijainen seikka, nämä pöksyt on varmasti hyvä..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »