Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Taistelupaita M05 Camo



SA mallin pohjalta jatkokehitetty M05 kuvioinen taistelupaita laadukkaista materiaaleista. Kevyt ja hengittävä taistelupaita on suunniteltu parantamaan suorituskykyä lämpimän sään toiminnassa ja se tuo huomattavan parannuksen suoja- ja taisteluliivin käyttöön kesällä.

Paita on rakenteeltaan yhdistelmä kevyttä kesätakkia ja helleasun aluspaitaa. Taistelupaidan hihat ja kauluksen ulkopinta valmistetaan hengittävästä ja kulutuskestävästä RipStop kesäkankaasta, kangas on kuvioitu armeijan M05 metsäkuviolla ja se täyttää puolustuvoimien asettamat IR heijastusvaatimukset. Hihojen ulkopintaan on lisätty IR yhteensopivat tarrapohjat sekä tilavat vetoketjutaskut. Hihansuiden kiristykset tarranauhoilla ja vetoketjun yläpää suojattu vetoketjulistalla.

Vartalon osuus valmistetaan kosteutta siirtävästä urheiluvaatekankaasta jonka rakenne vastaa PVn helleasun aluspaitaa. Huokoinen kangas poistaa kosteutta tehokkaasti iholta ja tehostaa haihtumista. Kankaan tehokkuutta on parannettu käyttämällä Coolmax-Fresh® lankaa, jonka rakenne parantaa kosteuden siirtymistä vaatteen ulkopinnalle kapilaari-ilmiön avulla. Tehokkaan kosteudensiirron lisäksi kankaassa on hopea-ioni käsittely joka ehkäisee bakteerien kasvun ja estää hajujen syntymistä.

Leikkaus ja mitoitus on sama kuin armeijan taistelupaidassa. Short - lyhyt, Regular - keskipitkä, Long - pitkä.

Materiaalit: hihat 50% puuvilla 50% polyesteri, vartalo 100% polyesteri (50/50 Coolmax®, Coolmax-Fresh®)

Valmistettu EU:ssa.

Hinta:99.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (48) regular2 kpl
M (50) regular4 kpl
XL (54) regular4 kpl
XXL (56) regular3 kpl
XXXL (58) regular2 kpl
5XL (62) regular1 kpl
M (50) long3 kpl
L (52) long6 kpl
XL (54) long3 kpl
XXL (56) long4 kpl
3XL (58) long1 kpl

Suosittelemme myös

T-paita Coolmax-Fresh® M05 Camo

tpaita_coolmax_m05camo1.jpg&width=280&height=500
Erittäin laadukas ja mukava t-paita kotimaisella M05 metsämaastokuviolla. Tehokkaasti kosteutta siirtävä paita sopii hyvin kuumaan säähän ja toimii hyvin aktiivisessa menossa. Väljä leikkaus on mukavan ilmava ja litteät saumat ehkäisevät hiertymien syntymistä.
Kankaan ominaisuuksia on parannettu käyttämällä..
Hinta: 29.90 €

BW t-paita, oliivi, uusi

mt_bw_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Laadukas uusiotuotanto Saksan armeijan aluspaidasta. Sivusaumaton puuvillainen t-paita on mukava päällä ja helppo hoitaa, nämä ovat armeijan vaatteille ominaisesti käyttöön tehtyä kampetta.
Paidan leikkaus on melko myötäinen ja istuva. Kauluksessa ja hihojen suissa resorit.
Valmistaja: Mil-Tec 
Materiaalit:..
Hinta: 14.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »