Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Softshell käsineet, oliivi

Softshell käsineet sopivat erinomaisesti syksyiseen eräilyyn ja ulkoiluun. Vettähylkivästä materiaalista valmistetut hanskat suojaavat kädet märkää ja tuulta vastaan, säilyttäen kuitenkin verrattain hyvän tuntuman erinäisissä askareissa.

Hanskoissa ei ole paksua vuorta tai toppausta vaan niiden sisäpinnassa on softshellille ominainen pehmeä fleece. Sormenpäissä ja kämmenessä paikat tuomassa lisä pitoa ja kestoa. Ranteissa tarranauhallinen kiristys. Peukalossa, etusormessa ja keskisormessa kosketuspinta kosketusnäyttöjä varten (kosketusherkkyys vaihtelee laitteen ja mahdollisen näyttösuojan mukaan). 

Koot hieman reiluja joten myötäisempää istuvuutta varten voi valita pykälää pienemmän koon.

Hinta:19.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XXL1 kpl

Suosittelemme myös

LapLap peurannahkasormikkaat Primaloft®, miesten

laplap_peuraprimaloft_sormikkaat2.jpg&width=280&height=500
Miesten peurannahkasormikkaat Primaloft ®
Pehmeä mutta sitkeä peurannahka on ylellisen tuntuinen. Kämmenpuolen mokkanahka takaa otteelle hyvän pidon. Oikein hoidettuna nahkahanska on pitkäikäinen ja se muotoutuu käytössä käyttäjän käden mukaan.
Sisäpinnan pehmeä vuori on fleeceä ja välissä eristeenä..
Hinta: 49.90 €

Nahkasormikkaat villa/kashmir-neulevuorilla, miesten

mutka_nahkasorm_vilkashm1.jpg&width=280&height=500
Neulevuorillinen nahkasormikas aidosta nahasta. Vuori on valmistettu villasta (85%) ja kashmirista (15%) joten se on lämmin ja pehmeä kädessä. Notkean nahan ja yksikerroksisen vuorin ansiosta sormikaalla on hyvä ja pitävä otetuntuma esim. autolla ajaessa. 
Nahkasormikas muotoutuu käteen käytössä ja..
Hinta: 39.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »