Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap nappanahkasormikas pilottiHuom! Käsineiden metalliosissa hapettumaa (ranteen neppari ja nauhalenkki), tästä syystä alennettu hinta. Katso kuvat. Vaurio vain metalliosissa, eli muuhun hanskaan kosteutta ei ole päässyt.

Topakka "pilotti" mallin nappanahkasormikas lämpimällä eristevuorilla. Nappanahkainen hanska suojaa kättä kosteudelta ja viimalta sekä antaa hyvän otepidon myös talvella. Talvikäyttöön suunniteltu käsine, joten mitoitus ei ole liian tiukka.

Sormi- ja kämmenosassa eristävä tekstiilivuori ja ranteessa pehmeä teddy. Pinta mustaa nappanahkaa keltaisilla tikkauksilla. Ranteessa kiristysnauha nepparikiinnityksellä.

Hinta:9.90 €14.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M1 kpl
L18 kpl
XL31 kpl
XXL17 kpl
3XL7 kpl

Suosittelemme myös

Tsekkoslovakia nahkasormikkaat, käyttämätön, ylijäämä

tseslo_nahkahanska_rusk.JPG&width=280&height=500
Nahkahanskat Tsekkoslovakiasta. Ulkopinta ommeltu kokonaan ruskeasta nahasta ja sisäpuolella ohut ja pehmeä nukattu vuori. Näissä ei paljon hienouksia löydy ja hyvä niin, kunnon käyttöhanskat. 
Vaihtoehdot ilmoitettu hanskoihin merkattuina kokoina, suluissa hanskan ympärysmitta kämmenen kohdalta. Käyttämättömiä..
Hinta: 9.00 €

LapLap peurannahkasormikkaat Primaloft®, miesten

laplap_peuraprimaloft_sormikkaat2.jpg&width=280&height=500
Miesten peurannahkasormikkaat Primaloft ®
Pehmeä mutta sitkeä peurannahka on ylellisen tuntuinen. Kämmenpuolen mokkanahka takaa otteelle hyvän pidon. Oikein hoidettuna nahkahanska on pitkäikäinen ja se muotoutuu käytössä käyttäjän käden mukaan.
Sisäpinnan pehmeä vuori on fleeceä ja välissä eristeenä..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »