Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap nappanahkasormikas pilottiHuom! Käsineiden metalliosissa hapettumaa (ranteen neppari ja nauhalenkki), tästä syystä alennettu hinta. Katso kuvat. Vaurio vain metalliosissa, eli muuhun hanskaan kosteutta ei ole päässyt.

Topakka "pilotti" mallin nappanahkasormikas lämpimällä eristevuorilla. Nappanahkainen hanska suojaa kättä kosteudelta ja viimalta sekä antaa hyvän otepidon myös talvella. Talvikäyttöön suunniteltu käsine, joten mitoitus ei ole liian tiukka.

Sormi- ja kämmenosassa eristävä tekstiilivuori ja ranteessa pehmeä teddy. Pinta mustaa nappanahkaa keltaisilla tikkauksilla. Ranteessa kiristysnauha nepparikiinnityksellä.

30 pv alin hinta 9.90 €

Hinta:9.90 €14.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL2 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen nahkasormikas, musta, käyttämätön ylijäämä

ransk_nahkasormikas_mu1.JPG&width=280&height=500
Mustat vuorittomat nahkahanskat Ranskasta. Ohut ja sitkeä hanska sopii hyvin kesäiseen eräilyyn ja työhommaan. Käyttämätöntä kamaa joten varsin siistin näköinen käsine myös päivittäiseen käyttöön. 
Kokonahkainen käsine kannattaa huoltaa nahkavahalla sillä hyvin hoidettu nahkahanska muotoutuu käytössä..
Hinta: 12.50 €

Nahkasormikkaat villa/kashmir-neulevuorilla, miesten

mutka_nahkasorm_vilkashm1.jpg&width=280&height=500
Neulevuorillinen nahkasormikas aidosta nahasta. Vuori on valmistettu villasta (85%) ja kashmirista (15%) joten se on lämmin ja pehmeä kädessä. Notkean nahan ja yksikerroksisen vuorin ansiosta sormikaalla on hyvä ja pitävä otetuntuma esim. autolla ajaessa. 
Nahkasormikas muotoutuu käteen käytössä ja..
Hinta: 39.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »