Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap nappanahkasormikas pilottiHuom! Käsineiden metalliosissa hapettumaa (ranteen neppari ja nauhalenkki), tästä syystä alennettu hinta. Katso kuvat. Vaurio vain metalliosissa, eli muuhun hanskaan kosteutta ei ole päässyt.

Topakka "pilotti" mallin nappanahkasormikas lämpimällä eristevuorilla. Nappanahkainen hanska suojaa kättä kosteudelta ja viimalta sekä antaa hyvän otepidon myös talvella. Talvikäyttöön suunniteltu käsine, joten mitoitus ei ole liian tiukka.

Sormi- ja kämmenosassa eristävä tekstiilivuori ja ranteessa pehmeä teddy. Pinta mustaa nappanahkaa keltaisilla tikkauksilla. Ranteessa kiristysnauha nepparikiinnityksellä.

30 pv alin hinta 9.90 €

Hinta:9.90 €14.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L2 kpl
XL8 kpl
XXL8 kpl
3XL3 kpl

Suosittelemme myös

Brittiläinen nahkasormikas, ylijäämä

britti_nahkasormikas.jpg&width=280&height=500
Brittiläinen nahkasormikas
Brittien armeijan nahkasormikas viileään säähän. Ulkokuori kokonaan kestävää nahkaa ja sisällä kangasvuori. Ranteessa napakka resori joka pitää roskat ja tuulen ulkopuolella. Istuu käteen todella hyvin. Hyvälaatuisen nahan lisäksi hanskan sisäpuolella on kosteudelta suojaava..
Hinta: 9.90 € - 21.90 €

Ranskalainen nahkasormikas, musta, käyttämätön ylijäämä

ransk_nahkasormikas_mu1.JPG&width=280&height=500
Mustat vuorittomat nahkahanskat Ranskasta. Ohut ja sitkeä hanska sopii hyvin kesäiseen eräilyyn ja työhommaan. Käyttämätöntä kamaa joten varsin siistin näköinen käsine myös päivittäiseen käyttöön. 
Kokonahkainen käsine kannattaa huoltaa nahkavahalla sillä hyvin hoidettu nahkahanska muotoutuu käytössä..
Hinta: 12.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »