Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hiihto- ja ulkoilurukkanen "Huuhkaja" (Bubo bubo) softshell-/nahkarukkanenLämmin ulkoilurukkanen suomalaisen taiteilijan huuhkaja-kuvituksella. 

Laadukkaan rukkasen ominaisuudet on suunniteltu kotimaan keleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Hiihto, laskettelu, sauvakävely ja kaikkinainen reippailu kylmissä oloissa on tämän rukkasen ominta käyttöaluetta.

Kestävä, vuohennahkainen kämmen antaa pitävän otteen. Käsineen selkämyksen joustava, tuulenpitävä ja kosteutta hylkivä Softshell suojaa säältä. Rannetta suojaa lämmin neopreeni. Sisällä on kevyttä, lämmintä thermo-eristettä ja sisäsormikas lisää käyttömukavuutta ja istuvuutta. Tässä on rukkanen kylmistä käsistä kärsivälle.

Kuva on painettu sublimaatio-menetelmällä suoraan kankaaseen, joten pysyy hyvin kestäen pesut ja pakkaset.

30 pv alin hinta: 29.95 €

Hinta:29.95 €39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M (9)1 kpl

Suosittelemme myös

LapLap neopreenisormikas, musta-oranssi

laplap303_neopreenisormikas.jpg&width=280&height=500
Joustava neopreenisormikas on hyvä valinta koleaan ja kosteaan säähän. Pitokuvioitu hanska sopii erinomaisesti mestästykseen, kalastukseen ja ulkoiluun.
Kämmen ja selkämys eristävää neopreenia ja kämmenpuolella pistemäinen pitokuvio. Sormiosan tekstiilireunat parantavat istuvuutta, käyttömukavuutta..
Hinta: 12.90 €

Nahkarukkaset "Supersoft" keinoturkisvuorilla

mutka_nahkarukka_keinoturkis1.JPG&width=280&height=500
Napakasta nappanahasta valmistetut rukkaset erittäin pehmeällä keinoturkisvuorilla. Hyvin hoidettuna rukkasen nahka hylkii tehokkaasti kosteutta ja pitää viiman loitolla sormista. Hienokuituinen keinoturkis tuntuu mukavalta ja eristää käden lämmön käsineen sisään. Ranteessa kuminauha parantamassa istuvuutta..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »