Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hiihto- ja ulkoilurukkanen "Huuhkaja" (Bubo bubo) softshell-/nahkarukkanenLämmin ulkoilurukkanen suomalaisen taiteilijan huuhkaja-kuvituksella. 

Laadukkaan rukkasen ominaisuudet on suunniteltu kotimaan keleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Hiihto, laskettelu, sauvakävely ja kaikkinainen reippailu kylmissä oloissa on tämän rukkasen ominta käyttöaluetta.

Kestävä, vuohennahkainen kämmen antaa pitävän otteen. Käsineen selkämyksen joustava, tuulenpitävä ja kosteutta hylkivä Softshell suojaa säältä. Rannetta suojaa lämmin neopreeni. Sisällä on kevyttä, lämmintä thermo-eristettä ja sisäsormikas lisää käyttömukavuutta ja istuvuutta. Tässä on rukkanen kylmistä käsistä kärsivälle.

Kuva on painettu sublimaatio-menetelmällä suoraan kankaaseen, joten pysyy hyvin kestäen pesut ja pakkaset.

30 pv alin hinta: 29.95 €

Hinta:29.95 €39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M (9)1 kpl
XL (11)1 kpl
XXL (12)1 kpl

Suosittelemme myös

LapLap Cordura-sormikas, Thinsulate

laplap_cordurasormikas1.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä Cordura-hansikas on vahva ja kulutuskestävä Thinsulate-eristeinen syys-talvi-kevät hansikas. Kämmenpuolella on otetta parantava nahkavahvike ja hanska sopii hyvin esimerkiksi mönkkärillä ajoon.
Kevyesti eristetty hanska sopii viileään vuodenaikaan, mutta se ei kuitenkaan ole aivan tunnoton tumppu..
Hinta: 15.95 €

BW toppahanska nahkakärjellä, oliivi, hyväkuntoinen ylijäämää

bw_rukkanen_neuw2.JPG&width=280&height=500
BW toppahanska
Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä saat varren tiukaksi, ettei..
Hinta: 15.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »