Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mil-Tec Assault "Ultra Compact", kokoontaittuva, eri värejäAssault reppuperheen uutuus on minimaalinen kokoontaittuva päiväreppu joka kulkee mukana lähes missä tahansa.

Kaksiosainen reppu voidaan pakata omaan etutaskuunsa kääntämällä tasku ja reppu itsensä sisään. Notkea kangas ja simppelit olkaviilekkeet taittuvat helposti kuljetuskuntoon. Nepparillisten kiinnityshihnojen ansiosta pakattu reppu voidaan kiinnittää vyölle tai MOLLE yhteensopiviin kantolaitteisiin. 

Avattuna repusta löytyy iso päätasku, pienempi etutasku ja kiinnityskujastot esim. MOLLE yhteensopiville taskuille. Pikkutaskun etuosassa tarranauhapaikka merkeille. Taskut suljetaan vetoketjulla. Ylälaidassa kantokahva ja olkaviilekkeissä pituussäätö.

Kosteussuojattu kangas ei ole aivan ohuinta polyester kangasta, vaan repussa on käytetty paremmin kulutusta kestävää materiaalia verrattuna kaikista pienempiin taskukokoisiin kevytreppuihin. 

Materiaalit 100% Polyesteri, kosteussuojattu PU pinnoitteella 
Mitat n. 37 x 22 x 38 cm
Koko pakattuna n. 20 x 6,5 x 15 cm
Tilavuus n. 15 litraa
Paino n. 320 g

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Oliivi4 kpl
Musta1 kpl

Suosittelemme myös

MFH IFAK ensiaputasku/-laukku iso, MOLLE

mfh_ifaktasku_iso_mu1.jpg&width=280&height=500
Tilava MOLLE yhteensopivaan tarrapaneeliin kiinnitetty IFAK-/ensiapu-/lääkintätasku. Tasku voidaan irroittaa taustalevystä nopeasti ja täyspitkien vetoketjujen ansiosta tasku voidaan avata täysin avoimeksi. Tasku voidaan varmistaa paneeliin pistosoljellisella lenkille, näin se ei pääse repeämään irti..
Hinta: 27.95 €

Mil-Tec IFAK ensiapulaukku, 25-osaa, eri värejä

miltec_ifakensiapu_mu1.jpg&width=280&height=500
Monipuolisesti varustettu ensiapupakkaus MOLLE yhteensopivuudella. 
MOLLE taskuun pakattu laadukas Saksassa valmistettu LEINA-WERKE GmbH ensiapusetti. Paketti on helppo kiinnittää kantolaitteen tai taisteluvyön/liivin PALS kujastoon, näin ensiaputarvikkeet ovat saatavilla helposti ja nopeasti. Pakkaus..
Hinta: 47.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »