Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mil-Tec Assault "Ultra Compact", kokoontaittuva, eri värejäAssault reppuperheen uutuus on minimaalinen kokoontaittuva päiväreppu joka kulkee mukana lähes missä tahansa.

Kaksiosainen reppu voidaan pakata omaan etutaskuunsa kääntämällä tasku ja reppu itsensä sisään. Notkea kangas ja simppelit olkaviilekkeet taittuvat helposti kuljetuskuntoon. Nepparillisten kiinnityshihnojen ansiosta pakattu reppu voidaan kiinnittää vyölle tai MOLLE yhteensopiviin kantolaitteisiin. 

Avattuna repusta löytyy iso päätasku, pienempi etutasku ja kiinnityskujastot esim. MOLLE yhteensopiville taskuille. Pikkutaskun etuosassa tarranauhapaikka merkeille. Taskut suljetaan vetoketjulla. Ylälaidassa kantokahva ja olkaviilekkeissä pituussäätö.

Kosteussuojattu kangas ei ole aivan ohuinta polyester kangasta, vaan repussa on käytetty paremmin kulutusta kestävää materiaalia verrattuna kaikista pienempiin taskukokoisiin kevytreppuihin. 

Materiaalit 100% Polyesteri, kosteussuojattu PU pinnoitteella 
Mitat n. 37 x 22 x 38 cm
Koko pakattuna n. 20 x 6,5 x 15 cm
Tilavuus n. 15 litraa
Paino n. 320 g

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta1 kpl
Coyote1 kpl

Suosittelemme myös

Savotta Jääkäri S reppu

savotta_jaakari_s1.jpg&width=280&height=500
Jääkäri S ei ole pelkkä pikkureppu, vaan se on liikkuvan ihmisen työväline. Näppärän kokonsa ansiosta Jääkäri S ei kinnaa ahtaissakaan paikoissa ja sopii loistavasti pyöräilyyn, juoksemiseen, hiihtämiseen ja metsästykseen. Jos grammat eivät pelota, saa Jääkäri S:stä myös todella kestävän kaverin mihin..
Hinta: 129.90 €

Kokoontaittuva dumppipussi, MOLLE, maastokuviot

dumppipussi_taittuva1.jpg&width=280&height=500
Kokoontaittuva dumppipussi hylsyille tai muulle sälälle joka pitää saada helposti pois käsistä. Tyhjänä pussukka taittuu helposti kompaktiin pakettiin. MOLLE yhteensopiva kiinnitys, sekä nepparit kiinnityshihnoissa, joten saa tämän saa vaikka vyölle roikkumaan. 
Pussin suulla kuminauhat joilla suuta..
Hinta: 9.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »