Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hunting huomioliivi, hirviliivi

Huomio-/hirviliivi radiopuhelintaskulla. Hirvimetsälle sopiva kirkas oranssi erottuu selkeästi hämärässäkin. Selkäpuolella oleva hirvenkuva on painettu heijastavalla materiaalilla, joten liiville on käyttöä myös tieliikenteessä.

Tällainen liivi on hyvä turvavaruste myös liikuttaessa metsästysaikaan sienessä tai marjametsällä. Ja löytyyhän eksynytkin paremmin tämän liivin kanssa kuin maastokuosissa.

Monipuolinen turva-asuste, jota kannattaa pitää pyöräillessään tai mopoillessaan sekä myös autossa mukana. 

Hinta:15.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL9 kpl
XXL13 kpl

Suosittelemme myös

Haghus Hossa kevytpuku

haghus_hossa_kevytpuku1.jpg&width=280&height=500
Haghus Hossa kevytpuku on oiva valinta ulkonaliikkujalle niin lämpimällä kuin viileämmälläkin kelillä. Puku on erittäin kevyt mutta pitää viiman ja hyönteiset hyvin loitolla. Puvun takissa on hihoissa kiristeet ja vyötäröllä on myös nyörikiristys. Housuissa on hyvin istuva stretch kiriste nyörin kanssa..
Hinta: 59.90 €

Anar Hirvas naisten metsästyshousu, oranssi camo

Anar_Hirvas_W_housut_naismallin_paalla_edesta_1200x.jpg&width=280&height=500
Anar Hirvas –hirvijahtihousujen ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävät..
Hinta: 99.00 €149.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »