Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bear Claw H-Vest huomioliivi



Kahisematon metsästysliivi säännösten mukaisella väristyksellä. Liivi on valmistettu mukavan notkeasta polyesterikankaasta jonka pinta on harjattu äänettömäksi, sisäpinnalla kevyt vuorikangas. Äänetön pinta mahdollistaa käytön myös liikkuvassa jahdissa.

  • Sivutaskut vetoketjulla
  • Avoin rintatasku antennilenkillä
  • Korkea kaulus
  • Helman takaosa pidennetty
  • Helmassa kiristysnyöri

Koot on tehty Suomalaisten mittojen mukaan. Reilu liivi on mukava käyttää ja sen alle mahtuu pukemaan tarvittavia kerroksia metsästysvaatetta. Kylmemmän sään asujen päälle kannattaa valita yhtä kokoa suurempi liivi kuin normaalikoko.

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L2 kpl
3XL3 kpl
4XL3 kpl

Suosittelemme myös

Anar Hirvas lasten metsästystakki

hirvas_jr_takki1.jpeg&width=280&height=500
Anar Hirvas JR metsästystakki on lasten versio suositusta aikuisten Hirvas metsästystakista! Anar Hirvas on suunniteltu suomalaiseen hirvi- ja peurajahtiin. Erityinen kaksikerroksinen materiaali on erittäin hiljainen maastossa liikuttaessa ja teknisten ominaisuuksien ansiosta miellyttävä käyttää. Väri..
Hinta: 99.00 €

Jelou Fox tekninen metsästyspipo, eri värit

jeloufox_tekninen_varit.jpg&width=280&height=500
Joustava ja hengittävä pipo aktiiviseen luonnossa liikkumiseen. Pipo sopii kaikenlaiseen kulkemiseen, jossa tarvitset tehokkaasti kosteutta poistavan päähineen hikisiin hetkiin ja tauolle puolestaan mukavan ja lämmittävän. Samanlaisia pipoja voi nähdä suunnistajien päässä, kun he kirmaavat metsässä rastien..
Hinta: 24.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »