Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jelou Fox Luoto -metsästystakki

Suomessa suunniteltu Jelou Fox Luoto softshell -metsästystakki on monipuolinen, käytännöllinen ja moderni vaate eräilyyn ja metsässä liikkumiseen.

Vettä hylkivä ja joustava softshell materiaali on hiljainen ja suojaava syksyisessä säässä. Sileä ulkopinta suojaa käyttäjän tuulelta sekä kosteudelta ja sisäpinnan pehmeä fleece pitää lämpimänä. Kysessä ei kuitenkaan ole raskas toppavaate vaan takki sopii hyvin myös liikkuvalle metsästäjälle ja eräilijälle. 

Taskuja takistä löytyy kaksi rinnasta, kaksi helmasta ja yksi hihatasku. Kaikissa taskuissa on suojattu vetoketju joka ehkäisee ylimääräisen lian pääsyn taskuihin. Takin hihoissa ja helmassa ja hupussa on kiristykset joiden avulla takin istuvuutta ja suojaa saa säädettyä olosuhteiden mukaan. Hupun lipan reuna on muotoiltavissa. Kainaloissa vetoketjulla avattavat tuuletusaukot lämmönsäätelyä varten. 

Maastokuviona digicamo syksyisen ruovikon tai pellon väreissä.

Materiaalit: 93% polyester, 7% polytetrafluorietyleeni

Hinta:77.40 €129.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M1 kpl
XXXL1 kpl

Suosittelemme myös

Jelou Fox Korpi -metsästystakki

jeloufox_korpi_takki1.JPG&width=280&height=500
Suomessa suunniteltu Korpi softshell metsästystakki on monipuolinen, käytännöllinen ja moderni vaate eräilyyn ja metsässä liikkumiseen.
Vettä hylkivä ja joustava softshell materiaali on hiljainen ja suojaava syksyisessä säässä. Sileä ulkopinta suojaa käyttäjän tuulelta sekä kosteudelta ja sisäpinnan..
Hinta: 77.40 €129.00 €

Jelou Fox Korpi -metsästyshousu

jeloufox_korpi_housu1.JPG&width=280&height=500
Suomessa suunniteltu Jelou Fox Korpi softshell -metsästyshousu käytännöllisillä ominaisuuksilla. 
Vettä hylkivä softshell housu on joustava ja suojaava vaate metsästäjälle. Hiljainen kangas suojaa käyttäjän tuulta ja kosteutta vastaan syksyisillä metsäreissuilla säilyttäen hyvän liikkuvuuden. Naamioinnista..
Hinta: 47.40 €79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »