Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti Windproof Smock, Desert DP, ylijäämää

Brittiläinen maastotakki "Smock" aavikko DP kuosilla. Hengittävästä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.

Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden poistumaan kovemmassa liikkeessä, mutta se on tarpeeksi tiivis pysäyttämään viiman. Väljä leikkaus mahdollistaa paksumpien kerrosten lisäämisen kelien viiletessä. Kangas on helppo käsitellä vahalla tai suihkeella vettähylkiväksi.

Vyötäröllä ja helmassa kiristykset. Hihojen suissa tarranauhakiristys. Hupun reunassa kiristysnauha sekä muotoiltava lippa. Huppu voidaan sulkea rullalle niskaan tarvittaessa. Taskujen läpät suurilla napeilla joiden käyttö onnistuu kotalaisesti myös hanskat kädessä, rinnan pystytaskuissa vetoketjut.

Kokomerkinnät henkilön pituus / rinnanympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Kunto normaalia käytettyä ja pestyä vaatetta. Enemmän kuluneet (B-laatu) ja käyttämättömät hinnoiteltu erikseen.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
160/88 cm1 kpl
170/96 cm1 kpl
170/104 cm1 kpl
190/120 cm1 kpl

Suosittelemme myös

Britti Nomex sormikas, käyttämätön ylijäämä

brit_nomex3sorm_1.jpg&width=280&height=500
Brittiläiset "näppylähanskat", tosin perinteisiin puutarhakäsineisiin verrattuna kovemmasta materiaalista. Näissä on nimittäin käytetty Nomex III palosuojattua aramidineulosta jonka ansiosta käsineet kestävät kuumuutta ja kulutusta erittäin hyvin.
Mallimerkintä näissä on GLOVES CONTACT COMBAT (ARAMID)..
Hinta: 9.95 €

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, käyttämätön ylijäämä

ranska_f2housu_camo_kayttamaton1.jpg&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »