Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti Windproof Smock, Desert DP, ylijäämää

Brittiläinen maastotakki "Smock" aavikko DP kuosilla. Hengittävästä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.

Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden poistumaan kovemmassa liikkeessä, mutta se on tarpeeksi tiivis pysäyttämään viiman. Väljä leikkaus mahdollistaa paksumpien kerrosten lisäämisen kelien viiletessä. Kangas on helppo käsitellä vahalla tai suihkeella vettähylkiväksi.

Vyötäröllä ja helmassa kiristykset. Hihojen suissa tarranauhakiristys. Hupun reunassa kiristysnauha sekä muotoiltava lippa. Huppu voidaan sulkea rullalle niskaan tarvittaessa. Taskujen läpät suurilla napeilla joiden käyttö onnistuu kotalaisesti myös hanskat kädessä, rinnan pystytaskuissa vetoketjut.

Kokomerkinnät henkilön pituus / rinnanympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Kunto normaalia käytettyä ja pestyä vaatetta. Enemmän kuluneet (B-laatu) ja käyttämättömät hinnoiteltu erikseen.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
160/88 cm1 kpl
170/96 cm1 kpl
170/104 cm1 kpl

Suosittelemme myös

Belgialainen M64 parkatakki, ylijäämä

belgia_m64_parkatakki1.jpg&width=280&height=500
Belgian armeijan parkatakki. Suojaava takki joka on tehty aidosti kovaan käyttöön. Kestävä puuvillakangas, monipuoliset taskut ja hyvä huppu. Takin hartiat on suojattu kankaiden väliin sijoitetulla vedenpitävällä kalvolla (joistain takeista kalvo rikki). Erikoisena ominaisuutena, takki suljetaan vetoketjun..
Hinta: 39.90 €

BW maastohousut, uudet

bw_maastohousut_1.jpg&width=280&height=500
BW-maastohousut
Saksan armeijan stantardilla tehtyjä maastohousuja, ihan uusia siis. Suosittu reisitaskuhousu on tehty tiheästä ja kestävästä kankaasta ja leikkaus on hyvin istuva myös suomalaiseen ruumiinrakenteeseen. Maastokuvio on monille tuttu flecktarn, toimii sotilaallisen kahakoinnin lisäksi..
Hinta: 47.95 € - 49.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »