Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW nalleasun housut sepaluksella, villafrotee, oliiviMerinovillafroteiset väliasun housut sepalusaukolla

Tässä on saksalaisten armeijaylijäämää yllättäen villafroteisena, materiaali siis ominaisuuksiltaan samaa hyvää kuin intin nalleasussa, mutta hieman kevyempänä. Ihanteellinen vaate retkeilyyn, liikuntaan ja ulkona työskentelyyn. Toimii erinomaisesti mm. vaativassa retkeilyssä, jossa vaatteita ei päästä huoltamaan säännölllisesti.

Tarkoitettu välikerrokseen mutta merinovillan ansiosta ihan siedettävä myös suoraan iholla. Parhaiten alle sopivat ohuet merinovillahousut mutta hyvää teknistäkin voi suositella, jos villa ahdistaa.

Sisäpuolella ilmava villainen froteeneulos, jonka ansiosta kosteus pääsee nopeasti pois alapuolelta pintakerrokseen haihtumaan. Säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin ja kuivuu nopeasti hikoilemisen päätyttyä. Erinomainen vaate myös silloin, kun työskentely- ja lepojaksot vuorottelevat ja tarvitaan sekä tehokasta kosteudensiirtoa että hyvää eristävyyttä.

Rakenteensa ja materiaalien puolesta tekijä vaikuttaa tutulta ruotsalaiselta valmistajalta (Woolpower), jonka nalleasut ovat meidänkin intin nykyistä asustusta. Paksuus on samaa luokka kuin meillä nalleasun housuissa. Housuissa on reilu sepalusaukko, jota metsämiehet osaavat arvostaa.

Materiaali villafrotee n. 200g/m2, 60% merinovilla, 25% polyesteri, 13% polyamidi ja 2% elastaani.

Konepesu 60 C

Käytettyä armeijan ylijäämää, joten pörröttymistä ja nukkaantumista voi esiintyä. Laadukkaan materiaalin ansiosta oikein hyvää käyttökamaa vielä moneen reissuun.

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M5 kpl

Suosittelemme myös

Anar Garra naisten merinovillahousu

anar_garra_merinohousu_naisten1.jpg&width=280&height=500
Anar Garra on lämmin ja hengittävä merinovillahousu alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Merinovilla pysyy lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille ja veneilyyn..
Hinta: 49.00 €

Anar Muorra miesten merinovilla t-paita, sininen

anar_merinovillatpaita_miesten_si1.jpg&width=280&height=500
Anar Muorra ohut ja mukavan tuntuinen miesten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »