Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW nalleasun housut sepaluksella, villafrotee, oliivi



Merinovillafroteiset väliasun housut sepalusaukolla

Tässä on saksalaisten armeijaylijäämää yllättäen villafroteisena, materiaali siis ominaisuuksiltaan samaa hyvää kuin intin nalleasussa, mutta hieman kevyempänä. Ihanteellinen vaate retkeilyyn, liikuntaan ja ulkona työskentelyyn. Toimii erinomaisesti mm. vaativassa retkeilyssä, jossa vaatteita ei päästä huoltamaan säännölllisesti.

Tarkoitettu välikerrokseen mutta merinovillan ansiosta ihan siedettävä myös suoraan iholla. Parhaiten alle sopivat ohuet merinovillahousut mutta hyvää teknistäkin voi suositella, jos villa ahdistaa.

Sisäpuolella ilmava villainen froteeneulos, jonka ansiosta kosteus pääsee nopeasti pois alapuolelta pintakerrokseen haihtumaan. Säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin ja kuivuu nopeasti hikoilemisen päätyttyä. Erinomainen vaate myös silloin, kun työskentely- ja lepojaksot vuorottelevat ja tarvitaan sekä tehokasta kosteudensiirtoa että hyvää eristävyyttä.

Rakenteensa ja materiaalien puolesta tekijä vaikuttaa tutulta ruotsalaiselta valmistajalta (Woolpower), jonka nalleasut ovat meidänkin intin nykyistä asustusta. Paksuus on samaa luokka kuin meillä nalleasun housuissa. Housuissa on reilu sepalusaukko, jota metsämiehet osaavat arvostaa.

Materiaali villafrotee n. 200g/m2, 60% merinovilla, 25% polyesteri, 13% polyamidi ja 2% elastaani.

Konepesu 60 C

Käytettyä armeijan ylijäämää, joten pörröttymistä ja nukkaantumista voi esiintyä. Laadukkaan materiaalin ansiosta oikein hyvää käyttökamaa vielä moneen reissuun.

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M5 kpl

Suosittelemme myös

Froteepohjasukka, villa, tummanharmaa

blueshop_villafroteesukka1.JPG&width=280&height=500
Ulkoasultaan hieman karu, mutta ominaisuuksiltaan erittäin toimiva villafroteesukka ympärivuotiseen käyttöön. Sukka on runsaasta villasta huolimatta erittäin kestävä ja se sopii hyvin esim. työkenkään. Pohjan lenkkineule pitää jalan kuivana ja lämpimänä.
Varressa pito koko matkalta. Jalkaterä pohjasta..
Hinta: 12.95 €

Kotimaiset merinovillahousut, miesten, musta

merinovillahousut_musta.jpg&width=280&height=500
Paksu kotimainen merinovillahousu
Kun tarvitset lämpimämpää välihousua nämä ovat valintasi. Mukava merinovillahousu sopii sekä viileään että kylmään keliin eikä haittaa vaikka kulkiessa pukkaisi vähän hikeä. Paksuissa merinovillaisissa välihousuissa (paino n. 375 g/m2) pystyy istuskelemaan pidempäänkin..
Hinta: 75.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »