Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti AFV miehistön alushousut, käyttämätön ylijäämä

Brittiarmeijan kalsarit eli tykit eli pitkät piiput. Perinteinen pitkälahkeinen alushousu lisälämmikkeeksi talven pakkasille. Malli on mukavan leveä; ei mikään slim fit.

Näissä on perinteinen kuminauha vyötäröllä. Ainakin tutkimissamme yksilöissä oli myös kuminauhan kanavassa aukko, josta nauha voidaan vaihtaa, kun se joskus kulahtaa. Edessä on reilu sepalusaukko. 

Materiaali tuntuu mukavalta iholla ja kaiken hyvän lisäksi se on palosuojattu. Brittiläiseen tapaan erikoismateriaalin kyseessä ollen ei kerrota tarkkaa koostumusta. Keinokuitu/puuvilla-sekoitukselta nämä vaikuttavat. 

Materiaalit: ei kerrota, pesu 40°C

Käyttämätöntä armeijaylijäämää.

Hinta:12.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M3 kpl
L3 kpl
XL3 kpl

Suosittelemme myös

Villafroteehousu, eri värejä, unisex

villafroteehousu.jpg&width=280&height=500
Villafroteinen väliasu- ja alushousu
Ihanteellinen vaate talviseen liikuntaan, retkeilyyn ja ulkona työskentelyyn, jossa työskentelyjaksot ja lepojaksot vuorottelevat sekä pidempäänkin paikoillaan oloon. Toimii erinomaisesti vaativassa retkeilyssä, jossa vaatteita ei päästä huoltamaan säännölllisesti..
Hinta: 29.00 €37.90 €

Ranskalainen fleecepaita, CCE, käyttämätön ylijäämä

ranska_fleecepaita_cce.jpg&width=280&height=500
Lämmin ja pehmoinen fleece välipaita CCE-maastokuviolla. Mukava pitää iltojen viiletessä ja toimii hyvänä eristeenä takin alla. Vetoketjullisella kauluksella voidaan tarvittaessa säädellä lämpöä ja suojata kaulaa.
Materiaali on siis kevyttä fleece kangasta. Ihotuntuma on erittäin pehmoinen ja sileä..
Hinta: 19.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »