Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti AFV miehistön alushousut, käyttämätön ylijäämä

Brittiarmeijan kalsarit eli tykit eli pitkät piiput. Perinteinen pitkälahkeinen alushousu lisälämmikkeeksi talven pakkasille. Malli on mukavan leveä; ei mikään slim fit.

Näissä on perinteinen kuminauha vyötäröllä. Ainakin tutkimissamme yksilöissä oli myös kuminauhan kanavassa aukko, josta nauha voidaan vaihtaa, kun se joskus kulahtaa. Edessä on reilu sepalusaukko. 

Materiaali tuntuu mukavalta iholla ja kaiken hyvän lisäksi se on palosuojattu. Brittiläiseen tapaan erikoismateriaalin kyseessä ollen ei kerrota tarkkaa koostumusta. Keinokuitu/puuvilla-sekoitukselta nämä vaikuttavat. 

Materiaalit: ei kerrota, pesu 40°C

Käyttämätöntä armeijaylijäämää.

Hinta:12.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M4 kpl

Suosittelemme myös

Tam-Silk merinovillasilkkiset pitkikset, miesten, musta

villasilkki_housut_miesten.jpg&width=280&height=500
Hengittävä ja lämmin merinovillahousu alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Villan ominaisuuksien ansiosta housut pysyvät lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten ne sopivat erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemmille reisuille..
Hinta: 59.00 €79.90 €

Villafroteehousu, eri värejä, unisex

villafroteehousu.jpg&width=280&height=500
Villafroteinen väliasu- ja alushousu
Ihanteellinen vaate talviseen liikuntaan, retkeilyyn ja ulkona työskentelyyn, jossa työskentelyjaksot ja lepojaksot vuorottelevat sekä pidempäänkin paikoillaan oloon. Toimii erinomaisesti vaativassa retkeilyssä, jossa vaatteita ei päästä huoltamaan säännölllisesti..
Hinta: 29.00 €37.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »