Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti AFV miehistön alushousut, käyttämätön ylijäämä

Brittiarmeijan kalsarit eli tykit eli pitkät piiput. Perinteinen pitkälahkeinen alushousu lisälämmikkeeksi talven pakkasille. Malli on mukavan leveä; ei mikään slim fit.

Näissä on perinteinen kuminauha vyötäröllä. Ainakin tutkimissamme yksilöissä oli myös kuminauhan kanavassa aukko, josta nauha voidaan vaihtaa, kun se joskus kulahtaa. Edessä on reilu sepalusaukko. 

Materiaali tuntuu mukavalta iholla ja kaiken hyvän lisäksi se on palosuojattu. Brittiläiseen tapaan erikoismateriaalin kyseessä ollen ei kerrota tarkkaa koostumusta. Keinokuitu/puuvilla-sekoitukselta nämä vaikuttavat. 

Materiaalit: ei kerrota, pesu 40°C

Käyttämätöntä armeijaylijäämää.

Hinta:12.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M4 kpl

Suosittelemme myös

BW nalleasun housut sepaluksella, villafrotee, oliivi

nallehousu_oliivi_ylija1.jpg&width=280&height=500
Merinovillafroteiset väliasun housut sepalusaukolla
Tässä on saksalaisten armeijaylijäämää yllättäen villafroteisena, materiaali siis ominaisuuksiltaan samaa hyvää kuin intin nalleasussa, mutta hieman kevyempänä. Ihanteellinen vaate retkeilyyn, liikuntaan ja ulkona työskentelyyn. Toimii erinomaisesti..
Hinta: 59.90 €

Anar Galda naisten merinovilla t-paita, punainen

anar_merinovillatpaita_naisten_pun1.jpg&width=280&height=500
Anar Galda ohut ja mukavan tuntuinen naisten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »