Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tanskan armeijan verkkopaita, käyttämätön ylijäämäLaadukas armeijan verkkopaita käyttämättömänä ylijäämänä. Tällaisen olisi SA:kin aikanaan halunnut mutta joutui tuotantovälineiden vuoksi tyytymään kaikkien tuntemaan mehiläiskennomaiseen rakenteeseen. Tähän versioon on lisätty vielä jatkettu niskaläppä tehostamaan kosteuden siirtymistä kerrastosta ulos, oikein hieno innovaatio.

Verkon muodostavat pystysuuntaiset paksut (2-3 mm) loimet, joita sitovat yhteen niiden välissä olevat ohuet joustavat poikittaissäikeet. Loimien väliin syntyy paitsi reilu ilmatila myös tehokas pystysuuntainen virtaus, joka poistaa kosteutta nopeasti. Niskassa jatkopala joka nousee kauluksesta mahdollistaen tehostetun haihtumisen ja ilman nousun loimine välistä ulos. Saman tyyppistä verkkopaitaa on käytössä myös Ruotsissa, Norjassa ja Belgiassa.

Perinteinen ja edelleen tosi toimiva aluskerros eräilyyn. Ja hintakin on ihan kohdallaan.

Vaihtoehdot paitoihin merkattuja kokoja, suluissa lähin kirjainkoko. Paita on sivuttaissuunnassa venyvä.

Väri valkoinen tai luonnonvalkoinen. Pesu jopa 95 C.

Materiaalit: puuvilla/polyesteri

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.

Hinta:15.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
2 (S)8 kpl

Suosittelemme myös

SA verkkopaita, vihreä, käyttämätön ylijäämä

sa_verkkopaita_oliv1.JPG&width=280&height=500
Aito ja alkuperäisen mallin Valtion Pukutehtaan SA verkkopaita, siviilipuolen myyntiin tehty vihreä väri. Erittäin laadukas ja toimiva aluspaita lähes keliin kuin keliin. Näitä alkuperäisiä paitoja ei enää valmisteta, joten viimeisiä viedään. Kunnon kotimaista tuotantoa.
Paita on valmistettu melko isosilmäisestä..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »