Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW nalleasun poolo, villafrotee, oliivi



Tässä on saksalaisten armeijaylijäämää yllättäen villafroteisena, materiaali siis ominaisuuksiltaan samaa hyvää kuin intin nalleasussa, mutta hieman kevyempänä. Ihanteellinen vaate retkeilyyn, liikuntaan ja ulkona työskentelyyn. Toimii erinomaisesti mm. vaativassa retkeilyssä, jossa vaatteita ei päästä huoltamaan säännölllisesti.

Tarkoitettu välikerrokseen mutta merinovillan ansiosta ihan siedettävä myös suoraan iholla. Parhaiten alle sopii ohut merinovillakerrasto mutta hyvää teknistäkin voi suositella, jos villa ahdistaa. Myös suomalainen armeijan M91 poolopaita toimii.

Sisäpuolella ilmava villainen froteeneulos, jonka ansiosta kosteus pääsee nopeasti pois alapuolelta pintakerrokseen haihtumaan. Säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin ja kuivuu nopeasti hikoilemisen päätyttyä. Erinomainen vaate myös silloin, kun työskentely- ja lepojaksot vuorottelevat ja tarvitaan sekä tehokasta kosteudensiirtoa että hyvää eristävyyttä.

Vetoketjullinen kilpikonnakaulus suojaa kaulaa ja mahdollistaa lämmönsäätelyn vetoketjua avaamalla ja sulkemalla. Peukalolenkit helpottavat pukemista ja myös pitävät hihansuut rannesuojina.

Rakenteensa ja materiaalien puolesta tekijä vaikuttaa tutulta ruotsalaiselta valmistajalta (Woolpower), jonka nalleasut ovat meidänkin intin nykyistä asustusta. Poolon paksuus on sama kuin meillä nalleasun housuissa.

Materiaali villafrotee n. 200g/m2, 60% merinovilla, 25% polyesteri, 13% polyamidi ja 2% elastaani.

Konepesu 60 C

Käytettyä armeijan ylijäämää, joten pörröttymistä ja nukkaantumista voi esiintyä. Laadukkaan materiaalin ansiosta oikein hyvää käyttökamaa vielä moneen reissuun.

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M3 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen fleecepaita, CCE, käyttämätön ylijäämä

ranska_fleecepaita_cce.jpg&width=280&height=500
Lämmin ja pehmoinen fleece välipaita CCE-maastokuviolla. Mukava pitää iltojen viiletessä ja toimii hyvänä eristeenä takin alla. Vetoketjullisella kauluksella voidaan tarvittaessa säädellä lämpöä ja suojata kaulaa.
Materiaali on siis kevyttä fleece kangasta. Ihotuntuma on erittäin pehmoinen ja sileä..
Hinta: 19.95 €

Tam-Silk naisten merinovillasilkkinen kilpikonnakauluspaita

tamsilk_puolikaulus_1.jpg&width=280&height=500
Ohut ja hengittävä merinovillapaita alimpaan kerrokseen. Mallissa on puolikorkea kaulus, joka suojaa hyvin kurkunpäätä viimalta. Se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi vaelluksille ja veneilyyn.
Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Villan ansiosta paita pysyy..
Hinta: 69.00 €84.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »