Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW urheilupaita, ylijäämä

Sporttinen Saksan armeijan urheilupaita. Taivaansininen väri ei jää huomaatta. Kun rinnassa vielä komeilee BW kotka, on katu-uskottavuus korkealla tasolla.

Koot ilmoitettu paidan rinnanympärysmittana, mitattu tasolle levitettynä ilman venytystä. Paidat ovat nähneet useamman kierroksen pesua, joten paitaan merkattu kokonumero ei välttämättä pidä paikkaansa. 

Materiaalit: 50% polyamidi, 50% puuvilla. Koostumus saattaa hieman vaihdella, kuten myös värisävy. Kuvasta poiketen paitojen rinnassa olevaa tunnusta ei ole tuhrittu. Hyvä urheilukangas, sisäpinnan keinokuitu nostaa hien pois iholta.

Käytettyä armeijan ylijäämää, kaikki kuitenkin ehjiä ja käyttökelpoisia. Haalistumaa yms. normaalia käytössä syntyvää kulumaa esiintyy enemmän tai vähemmän.

Hinta:6.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
100 cm3 kpl
110 cm2 kpl
114 cm3 kpl

Suosittelemme myös

BW nahkavyö, leveä, ylijäämä

bw_nahkavyo_kotkasolki01.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä nahkavyö hienolla Saksan armeijan soljella. Vyön väri on musta ja solki on metallia. 
Vyön pituutta säädetään liikuttamalla solki sopivaan pituuteen. Vaihtoehdoissa ilmoitettu pituus on pisin käyttöpituus, lyhennysvaraa n. 12 cm. Vöissä on kahta eri mallia säätöjen suhteen, toisen solki liikkuu..
Hinta: 24.95 €

BW urheilutakki, ylijäämä

bw_urheilutakki.jpg&width=280&height=500
BW smurffitakki, eli sporttinen Saksan armeijan urheilupuvun takki. Ulkonäkö ja toimintaperiaate hyvinkin lähellä intin vanhempaa sporttiasua joten liikuntahommissa erinomaisen nopea asuste. Ihan mukava pitää muutenkin. Rinnassa BW kotka.
Materiaali on sisäpuolelta sileää ja poistaa hikoillessa kosteuden..
Hinta: 9.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »