Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW urheilupaita, ylijäämä

Sporttinen Saksan armeijan urheilupaita. Taivaansininen väri ei jää huomaatta. Kun rinnassa vielä komeilee BW kotka, on katu-uskottavuus korkealla tasolla.

Koot ilmoitettu paidan rinnanympärysmittana, mitattu tasolle levitettynä ilman venytystä. Paidat ovat nähneet useamman kierroksen pesua, joten paitaan merkattu kokonumero ei välttämättä pidä paikkaansa. 

Materiaalit: 50% polyamidi, 50% puuvilla. Koostumus saattaa hieman vaihdella, kuten myös värisävy. Kuvasta poiketen paitojen rinnassa olevaa tunnusta ei ole tuhrittu. Hyvä urheilukangas, sisäpinnan keinokuitu nostaa hien pois iholta.

Käytettyä armeijan ylijäämää, kaikki kuitenkin ehjiä ja käyttökelpoisia. Haalistumaa yms. normaalia käytössä syntyvää kulumaa esiintyy enemmän tai vähemmän.

Hinta:6.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
96 cm1 kpl
100 cm2 kpl
104 cm2 kpl

Suosittelemme myös

BW nahkavyö, leveä, ylijäämä

bw_nahkavyo_kotkasolki01.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä nahkavyö hienolla Saksan armeijan soljella. Vyön väri on musta ja solki on metallia. 
Vyön pituutta säädetään liikuttamalla solki sopivaan pituuteen. Vaihtoehdoissa ilmoitettu pituus on pisin käyttöpituus, lyhennysvaraa n. 12 cm. Vöissä on kahta eri mallia säätöjen suhteen, toisen solki liikkuu..
Hinta: 24.95 €

BW maastotakki, Saksa, ylijäämä

bw_kesatakki.jpg&width=280&height=500
BW-maastotakki, Saksa
Saksan armeijan huippumukava kesätakki, flectarn-maastokuviolla. Valmistettu kevyestä puuvillaseos kankaasta joka on riittävän tiivis pitämään hyttyset loitolla, mutta hengittää erittäin hyvin kuumassakin säässä.
Taskuja kaksi rinnassa ja yksi hihassa.
Kangas kestävä ja hengittävä..
Hinta: 17.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »