Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skinners jalkineet, lasten kootHuippukevyet Skinners jalkineet yhdistävät sukan keveyden ja istuvuuden, paljasjalka liikunnan luonnollisuuden ja kenkien suojaavan pohjan. Nyt näitä on saatavana myös lasten kokoja. 

Jalkine sopii luonnollisen istuvuuden ansiosta lähes kaikkiin aktiviteetteihin, uinnista juoksuun ja matkailusta retkeilyyn. Tiivis pohja suojaa hyvin jalkoja.

Skinners on valmistettu hopeakäsitellystä materiaalista joka estää hajujen muodostumisen jalkineisiin. Tarvittaessa ne voi kuitenkin pestä normaalisti pesukoneessa ja ripustaa kuivumaan. Keveydestään huolimatta jalkineen materiaalit on tehty kestämään kulutusta ja aktiivista käyttöä.

Materiaalit: 45% Polypropylen Siltex (Ag+), 22% Viscose, 22% Cotton, 11% Lycra.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
26-27 musta/valk.1 kpl
26-27 pinkki1 kpl
28-29 musta/valk.1 kpl
28-29 pinkki1 kpl
30-32 musta/valk.1 kpl
30-32 pinkki1 kpl
33-35 pinkki1 kpl

Suosittelemme myös

Keskipaksu Kipparin kiristämätön villasukka, eri värejä

kipparin_kiristamaton4.JPG&width=280&height=500
Kiristämätön villasukka on lämmin ja hellä jalalle. Pehmeästä villasta valmistettu sukka sopii erinomaisesti päivittäiseen käytöön sekä unisukaksi kylmistä jaloista kärsiville. Hygieninen villa pitää jalat kuivana ja lämpimänä koko päivän ja kiristämätön varsi sopii myös herkille jaloille. 
Laadukkaat..
Hinta: 15.75 €

Skinners jalkineet

skinners1.jpg&width=280&height=500
Huippukevyet Skinners jalkineet yhdistävät sukan keveyden ja istuvuuden, paljasjalka liikunnan luonnollisuuden ja kenkien suojaavan pohjan. Kevyt jalkine kulkee mukana vaikka taskussa ja pitävä pohja sopii kaikille pinnoille. 
Jalkine sopii luonnollisen istuvuuden ansiosta lähes kaikkiin aktiviteetteihin..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »