Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Haix Airpower P3Kevyt ja hengittävä maihari vedenpitävällä Gore-Tex kalvolla. Ammattilaiskäyttöön sopiva kenkä on valmistettu kulutusta kestävistä materiaaleista ja se sopii korkean käyttömukavuuden ansiosta päivittäiseen käyttöön. Muotoilu ja iskunvaimennus säästää jalkoja ja pitävä pohja turvaa liikkumisen erilaisilla alustoilla. 

Ulkopintalla 2mm paksua vettähylkivää nahkaa ja hengittävää polyamidia joka kestää kulutusta erinomaisesti. Gore-Tex kalvon ansiosta kenkä on vedenpitävä. Vuori on kovaan kulutukseen suunniteltua kangasta ja varren suunnitelu mahdollistaa tehokkaan kosteuden poiston ja ilman kierron kävellessä. Pitävä pohja antaa hyvän pidon lähes kaikilla alustoilla ja on muotoilunsa ansiosta helppo käveltävä. Pohja on myös öljyn kestävä eikä jätä mustia jälkiä lattiaan. 

Monipuolinen ja kevyt jalkine monipuoliseen käyttöön, työhön ja vapaa-aikaan. 

Hinta:165.00 €199.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
391 kpl
411 kpl
461 kpl
471 kpl

Suosittelemme myös

Savotta Sadeviitta

savotta-sadeviitta-01_800x.jpg&width=280&height=500
Savotta Sadeviitta on perinteinen hupullinen sadeviitta. Sadeviitan reunoilla on nepparit, joten sadeviittaa voi muokata omien tarpeiden mukaan. Sadeviitan takaosa on etuosaa pidempi. Näin kantaja saa viitan alle suojaan myös reppunsa. Viitasta saa pystytettyä myös hätämajoitteen narua apuna käyttäen..
Hinta: 59.00 €

Anar Hirvas, miesten oranssi camo metsästystakki

Anar_Hirvas_oranssi_puku_miehella_edesta_radio_1200x.jpg&width=280&height=500
Anar Hirvas –hirvijahtitakin ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävä..
Hinta: 169.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »