Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA nahkasaappaat, käyttämätön ylijäämäSuomen armeijan nahkasaappaat

Legendaariset nahkasaappaat Suomen armeijan ylijäämästä. Pitkävartiset nahkakengät ovat luja ja varma valinta kurjaan säähän, ja ulkonäköhän on lankattuna erinomaisen särmä. Ja tietenkin nämä sopivat myös intin perinteisiin suksisiteisiin.

Oikein huollettuna nahkakengät ovat erittäin pitkäikäiset, katso nahanhoitotuotteet täältä.

Käyttämätöntä ylijäämää joten kunto on hyvä. Pieniä jälkiä tai pölyä voi esiintyä varastoinnin jäljiltä.

Nämähän ovat niitä vanhan kansan saappaita, joissa kengän päälliosa ja pohjalevy ovat kunnon nahkaa ja tikattu toisiinsa kiinni. Anturan kumi on liimattu pohjaan ja yleensä tikkaus menee myös siitä läpi. Kanta ja kannan kumiosa on naputeltu nauloilla paikoilleen.

Saappaista osa on jopa nahkapohjaisia (paitsi kantapalassa on kumi). Nämä ovat sellaisia saappaita, joita voidaan uudestaan pohjata ja joiden pohjia suutari voi koneella neuloa uudelleen kiinni, jos ommel on pettänyt.

Hinta:99.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
463 kpl
472 kpl
482 kpl
492 kpl

Suosittelemme myös

BW saapassyylinki, puuvilla, käyttämätön ylijäämä

bw_bamasyylinki_ylij1.JPG&width=280&height=500
Tuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä on samankaltainen kuin ruotsin armeijan malli. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori siirtää kosteuden ulkopinnan puuvillakuoreen. Kun sitten pääset nuotion..
Hinta: 9.95 €

Itävaltalainen varsikenkä lämpövuorilla, ylijäämä

itavalta_varsikenka_mu3.JPG&width=280&height=500
Tyylikkäät Itävaltalaiset nahkakengät lämpimällä keinoturkisvuorilla.
Maiharimallisen kengän ulkopinta kokonaan nahkaa ja pohja kiinnitetty tukevasti tikkaamaalla, aivan kuin "vanhaan hyvään aikaan" tapana oli. Nauhoituksen lisäksi varren yläreunassa kaksisolkinen nahkaläppä. Varsi keskipitkä ja pohja..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »