Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA nahkasaappaat, käyttämätön ylijäämäSuomen armeijan nahkasaappaat

Legendaariset nahkasaappaat Suomen armeijan ylijäämästä. Pitkävartiset nahkakengät ovat luja ja varma valinta kurjaan säähän, ja ulkonäköhän on lankattuna erinomaisen särmä. Ja tietenkin nämä sopivat myös intin perinteisiin suksisiteisiin.

Oikein huollettuna nahkakengät ovat erittäin pitkäikäiset, katso nahanhoitotuotteet täältä.

Käyttämätöntä ylijäämää joten kunto on hyvä. Pieniä jälkiä tai pölyä voi esiintyä varastoinnin jäljiltä.

Nämähän ovat niitä vanhan kansan saappaita, joissa kengän päälliosa ja pohjalevy ovat kunnon nahkaa ja tikattu toisiinsa kiinni. Anturan kumi on liimattu pohjaan ja yleensä tikkaus menee myös siitä läpi. Kanta ja kannan kumiosa on naputeltu nauloilla paikoilleen.

Saappaista osa on jopa nahkapohjaisia (paitsi kantapalassa on kumi). Nämä ovat sellaisia saappaita, joita voidaan uudestaan pohjata ja joiden pohjia suutari voi koneella neuloa uudelleen kiinni, jos ommel on pettänyt.

Hinta:95.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
465 kpl
474 kpl
483 kpl
492 kpl

Suosittelemme myös

BW pohjalliset urheilujalkineisiin, käyttämätön ylijäämä

pohjalliset_bw.JPG&width=280&height=500
Urheilujalkineiden pohjallisia Saksan armeijalta. Väri valkoinen. 
Koot ilmoitettu pohjalliseen merkittynä mondopoint kokona (sopivan jalkaterän pituus mm). Pohjallisen fyysinen kokonaispituus on n. 10mm pidempi. 
Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.
Hinta: 3.00 €

Savotta Sadelahje

savotta_sadelahje1.jpg&width=280&height=500
Savotta sadelahkeiden malli on perinteinen ja kiinnitys tapahtuu vyölle. Lahkeet puetaan housujen päälle ja kiinnitys varmistetaan kahdella pitävällä tarranauhalla lahkeiden ulkoreunoilta. Muotoilultaan ne ovat sivuilta korkeammat, suojaavuuden lisäämiseksi. Lahkeiden materiaali on kestävää veden- ja..
Hinta: 25.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »