Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kenttälakki "Verikauha", käyttämätön/hyväkuntoinen ylijäämä

Suomen armeijan klassinen kenttälakki, kutsumanimeltään Verikauha. 

Reunat putoavat tuttuun tapaan korville suojaksi ja lippa suojaa silmät ja kasvot. Sisäpuolella nahkainen reunus ja kangasvuori. Etupuolen nappeja koristaa komea leijona. 

Erittäin laadukas, käytännöllinen ja mukava lakki eräilyyn.

Huom! Vaihtoehdot ilmoitettu lakkiin merkittynä senttikokona. Mitoitus on hieman reilu, noin yhden koon merkittyä suurempi (koko 58 = n. 59 cm). Vaihtoehdon perään lisätään "todellinen koko" merkintä jos mitoitus poikkeaa edellä kerrotusta säännöstä (osassa lakeista merkintä osuu kohdalleen, joissan koko saattaa olla merkittyä pienempi).

Käyttämätöntä tai hyväkuntoista ylijäämää. Huomioi tuotteen vaihtoehtoon merkitty mallimerkintä (m/36 tai m/65). Vanhempi malli paksummalla kankaalla, uudempi sileämmällä ja ohuemmalla kankaalla.

Hinta:15.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
56 (m/65)15 kpl
57 (m/65) (todellinen koko 57)1 kpl
60 (m/65)1 kpl
62 (m/65)6 kpl

Suosittelemme myös

Savotta Reppu 202

savotta_reppu202_1.jpg&width=280&height=500
Laskuvarjojääkäreiden LJK rinkan kanssa käytettäväksi suunniteltu 202 on jo klassikoksi muodostunut käsite. Se on äärimmäisen yksinkertainen ja erittäin kestävä reppu, käypä reppu niin arkikäyttöön kuin metsäänkin. Reppu 202 on alun alkaen suunniteltu mahdollisimman kevyeksi ja yksinkertaiseksi, jotta..
Hinta: 49.90 €

Tam-Silk merinovillasilkkiset pitkikset, miesten musta

villasilkki_housut_miesten.jpg&width=280&height=500
Hengittävä ja lämmin merinovillahousu alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Villan ominaisuuksien ansiosta housut pysyvät lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten ne sopivat erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemmille reisuille..
Hinta: 69.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »