Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA sarkamantteli vyöllä/arvomerkkipohjalla, harmaa, ylijäämä



Siitimmän luokan SA villamantteleita vyöllä ja arvomerkkipaikoilla, kenties loma-/juhlapuvun tms. takkeja. Viisaammat meitä valaiskoon takin historiasta.

Tämä malli eroaa "karummasta" palvelusmanttelista siistimmän pintakankaan ja sileän vuorikankaan sekä sisätaskujen avulla. Näissä malleissa löytyy myös hihanapit arvomerkkilaatoille sekä vyö. Mukana tuleva arvomekki valikoituu satunnaisesti, myymälässä pääsee valitsemaan.

Osassa takeista materiaalitietoihin on merkitty 100% villa, joten ihan halvimman luokan kankaita ei näihin ole käytetty. Armeijan poistoissa tätä takkia ei ole enää näkynyt, joten malli alkaa olla ns. keräilykamaa, tosin näin siistiä takki näkisi mielellään ihan käyttövaatteena. Kotimainen laatutuote.

Vaihtoehdot takkiin merkattuja kokoja. Numerona leveyskoko ja kirjain kertoo vartalotyypin. Suluissa lähin vastaava kirjainkoko.

B = solakka
C = normaali
D = tanakka

Pituusluokka keskipitkä, eli n. 170-180 cm.

Käytettyä tai käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Käytetytkin ovat yleensä varsin hyvässä kunnossa.

Hinta:129.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
46B (XS solakka)1 kpl

Suosittelemme myös

Britti villapaita, harmaan sininen, ylijäämä

britti_villapaita_sini.JPG&width=280&height=500
Britannian armeijan villapaita vastaa kotimaista M83 villapaitaa lähes täydellisesti. Laadullisesti paidat on hyviä, aitoa armeijan kamaa. Paidat on käytettyjä, joten hinta on paidan laatun nähden varsin edullinen. Jossain paidoissa saattaa olla ommeltuna erilaisia merkkejä hihaan, mutta ne on yleensä..
Hinta: 29.90 €

SA M91 t-paita

sa_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan T-paita sopii käytettäväksi ihoa vasten aluskerrastona lämpimänä vuodenaikana (lämpöä yli 10 astetta). Kangas on hengittävää pikee-neulosta ja mukava päällä. Materiaalit kestävät käyttöä ja pesua erinomaisesti.
Mitoitus on varsin reilu ja paidan leikkaus on väljä. "Normaalin" mitoituksen..
Hinta: 34.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »