Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA villapaita, vanha malli, käyttämätön ylijäämä

Suomen armeijan vanhan mallin villapaita voidaan kai luokitella näiden "legendaaristen" inttikamppeiden joukkoon peltipaidan ja jalkarättien kaveriksi. Perinteiset harmaat siniraitavillikset ovat väistyneet palveluksessa uudempien tieltä, mutta mallin toimivuus ei ole vuosien saatossa kadonnut mihinkään. Erittäin laadukas ja mukava paita jonka rennompi malli ja pitkät peukalolenkilliset hihat ovat jättäneet kaipuun monen mieliin.

Tätä villapaitaa ei enää intin ylijäämästä ole saatu, mutta sattumoisin löysimme käsiimme erän aivan käyttämättömiä paitoja. Nämä eivät siis ole uustuotantoa, vaan armeijalle tehtyjä paitoja jotka ovat poistettu ylijäämänä ennen kuin ne ehtivät käyttöön saakka. Kyseessä on siis varsin harvinainen vaatekappale, varsinkin tässä kunnossa.

Vaihtoehdot paitoihin merkattuja kokonumeroita. Koon puolesta nämä ovat melko joustavia, eli näitä voi käyttää myös hieman merkittyä kokoa pienempi henkilö. Hihat ovat pitkät ja niitä voidaan käyttää taitettuna tai suorana. Suorana hiha suojaa kämmenen ja peukalo voidaan pujottaa hihansuun lenkistä läpi. Pääntie on pyöreä ja helmaan on tehty joustava kavennus.

Vaihtoehdot "(karkea villa)" merkinnällä ovat yksittäisiä karkeammasta villasta valmistettuja yksilöitä. Muissa sileämpi koisuojattu villa.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Pääosin priimaa kamaa, korkeintaa pientä varastoinnin jälkeä.

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
521 kpl
52 (karkea villa)1 kpl

Suosittelemme myös

Anar Ruossa II miesten retkeilyhousut, vihreä

anar_ruossa_vihrea1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta. Kangas pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun..
Hinta: 89.00 €

Anar Muorra miesten merinovilla t-paita, musta

anar_merinovillatpaita_miesten1.jpg&width=280&height=500
Anar Muorra ohut ja mukavan tuntuinen miesten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »