Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mil-Tec rinkan sadesuoja, yksivärisetKevyt sadesuoja rinkoille. Pieneen tilaan pakkautuva suoja pitää kantolaitteen kuivana ja tarpeettomat roskat poissa varusteiden seasta. Kelin kuivuessa suojus on helppo pakata sisäpuolelle kiinnitettyyn pakkauspussiin. Pakattuna erittäin pienikokoinen nyytti.

Koot 80 litran ja 130 litran kantolaitteisiin. Suojan reunus on joustava ja kiristettävissä. Pakkauspussi on kiinnitetty suojan sisään ja sen suu saadaan suljettua kiristysnauhalla. Sopii joustavuutensa ansiosta moniin ilmoitetun kokoluokan kantolaitteisiin, myös pienempiin.

Koot:
80L n. 60 x 80 cm
130L n. 60 x 95 cm

Materiaali: 100% polyesteri (polyuretaani pinnoitettu)

Hinta:17.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Coyote 80L2 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec repun sadesuoja, oliivi

miltec_sadesuoja_oliv1.jpg&width=280&height=500
Kevyt sadesuoja repuille. Pieneen tilaan pakkautuva suoja pitää kantolaitteen kuivana ja tarpeettomat roskat poissa varusteiden seasta. Kelin kuivuessa suojus on helppo pakata sisäpuolelle kiinnitettyyn pakkauspussiin. Pakattuna erittäin pienikokoinen nyytti.
Mitoitettu Mil-Tec Assault repuille (Small..
Hinta: 13.95 € - 15.95 €

Mil-Tec rinkan sadesuoja, maastokuviot

miltec_rinkansadesuoja_flck1.jpg&width=280&height=500
Kevyt sadesuoja rinkoille. Pieneen tilaan pakkautuva suoja pitää kantolaitteen kuivana ja tarpeettomat roskat poissa varusteiden seasta. Kelin kuivuessa suojus on helppo pakata sisäpuolelle kiinnitettyyn pakkauspussiin. Pakattuna erittäin pienikokoinen nyytti.
Koot 80 litran ja 130 litran kantolaitteisiin..
Hinta: 17.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »