Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA metsäsukset, ylijäämä + uudet siteetSaInt eräsuksi on kantava kaveri lumiseen maastoon. Pitkällä suksella on nopea ja helppo edetä talvisessa maastossa.

Sukset ovat käytettyjä intin varastolta ja niiden mukana toimitetaan alkuperäisen siteen kantalevy ja etupala sekä kokonaan uusi sidepari jossa mukana kaikki osat. Alkuperäinen side Kuusamon uistin, mukana toimitettava uusi side Haghus. Uuden siteen remmit käyvät alkuperäiseen ja mukana toimitetaan kärkiremmi hiihtoreunattomille jalkineille.

Intistä tuttu side vaatii jalkineelta kantauran ja kärkiosaan reunakantin, joka sopii siteen kärkiosan reunaolakkeiden alle. Vaihtoehtoisesti jalkineen kärkiosan voi kiinnittää siteeseen pujotettavalla hihnalla.

Vaihtoehdot: suksen pituus / käyttäjän paino.

Sukset käytettyä armeijan ylijäämää. Käytönjälkiä ja kulumaa esiintyy, kuten näille armeijan varusteille on varsin ominaista. Pohjat ovat naarmuilla ja pinnassa voi olla sauvan iskemiä, mutta näillä kyllä vielä hiihtelee pitkän tovin. Sopii hyvin varsinkin kovempaan menoon jossa sukset ottavat osumaa, näitä ei tarvitse varjella kuten kalliita uusia.

HUOM! Sukset saatavilla toistaiseksi vain myymälästä. Voit varata tuotteen "Nouto myymälästä" toimitustavalla. Pakettitoimitukset sovittavissa, mutta toimituskulut veloitetaan toteutuneen mukaan (n. 50 €). Myymälästä noudettaessa sukset saatavilla myös ilman uusia siteitä, hinta 69 euroa.

Hinta:97.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
210 cm / 80-100 kg1 kpl
210 / > 100 kg1 kpl
225 cm / 80-100 kg1 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec "Assault Cotton" shortsit, urban

miltec_assaultshorts_urb1.jpg&width=280&height=500
Istuvat Assault shorsit hengittävästä puuvilla RipStop kankaasta. Monitaskuiset shortsit sopivat yhtä hyvin toiminnalisempaan menoon kuin rennonmpaan oleskeluun. Runsas taskutila on käytännöllinen ominaisuus reissussa, tavarat saadaan lokeroitua järjestykseen kätevästi. Kevyt ja kestävä puuvillakangas..
Hinta: 59.00 €

Anar Magga naisten erätakki, oliivi

Anar_Magga_vihrea_puku_edesta_mallin_paalla_1200x.jpg&width=280&height=500
Suomessa suunniteltu ja testattu, erityisesti naisille mitoitettu Magga on upea ja hyvin istuva takki hyvillä teknisillä ominaisuuksilla. Takki käy niin jahtiin, lintubongaukseen, koiraharrastuksiin kuin muihinkin luontoaktiviteetteihin. Materiaalina on miellyttävä softshell, ja kulutukselle alttiina..
Hinta: 169.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »