Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Unisukat, 100% kampavilla

Urjalan pohjoisosassa peltojen keskellä Halkivahassa laulavat sukkakoneet entisessä navetassa. Luonnonvalkeasta kampavillalanlangasta neulotaan vuosikymmenten ammattitaidolla jalkoja lämmittäviä Unisukkia. Ne ovat auttaneet jo lukuisia kylmistä jaloista ja yöllisistä suonenvedoista kärsiviä paremmille yöunille.

Sileä kampavilla on mukava ja hygieeninen jalassa. Se pysyy lämpimänä ja hajuttomana pitkään. Kiristämätön varsi on hellä jalalle eikä rajoita verenkiertoa. Ilmavan neuleen ja villan luonnollisten ominaisuuksien ansiosta sukka on hengittävä ja lämmin.

Materiaali: 100% villa

Valmistettu kokonaan Suomessa.

Käsinpesu/villapesu 30C

Hinta:14.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
34-362 kpl
37-399 kpl
40-4215 kpl
43-4511 kpl
46-484 kpl

Suosittelemme myös

Viking Lava Merino-PrimaLoft aluskerrasto, naisten

vikinglava_merinoasu_naisten1.jpg&width=280&height=500
Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu aluskerrasto talviseen ulkoiluun ja urheiluun. Suunniteltu pitämään käyttäjänsä kuivana ja lämpimänä kylmissä oloissa.
Anatomisesti istuva alusasu yhdistää korkealaatuisen PrimaLoft eristekuidun ja hienon merinovillan luoden erinomaisesti eristävän, hengittävän..
Hinta: 99.00 €129.90 €

Huomiopipo tekstillä, ohut

huomiopipo_teksti_uusi_ohut.JPG&width=280&height=500
Oranssi huomiopipo, ohut
Kirkas oranssinvärinen hyvin metsässä tai maantiellä erottuva kotimainen neulepipo nasevalla tekstillä. Tämän pipo todella näkyy syksyisessä metsässä ja hämärässä. Se on halpa henkivakuutus niin tiellä liikkujalle kuin hirvimiehellekin.
Tekstejä löytyy niin hirvimiehille kuin..
Hinta: 10.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »