Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

GreenGo kiristämätön hopea/merinovillasukka, musta

Kiristämätön erikoissukka antibakteerisella hopeakuidulla. Hellä varsi sopii erinomaisesti mm. diabeetikoille sekä turvonneille tai muutoin herkille jaloille. Ja tokihan näitä voi käyttää vaikkei edellä mainitut kuvaukset osuisi omiin jalkoihin. Varren joustava rakenne on erittäin mukava ja saumaton kärki viimeistelee miellyttävän käyttökokemuksen, sukka ei hierrä ja hankaa herkemmässäkään jalassa.

Kärkiosa ohutta merinoneuletta jonka sekaan on lisätty 5% hopeaa. Hopean antibakteerisuus lisää sukan hygieniaa ja ehkäisee hajujen syntymistä. Merinovillan luonnolliset ominaisuudet takaavat varpaille mukavat oltava koko päiväksi.

  • Kiristämätön varsi
  • Antibakteerinen
  • Sopii herkille jaloille
  • Saumaton kärki
  • Valmistettu Suomessa!

Materiaalit: 75% merinovilla, 15% polyamidi, 5% hopea, 5% elastaani

Hinta:10.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
37-3810 kpl
39-409 kpl
41-4215 kpl
43-4420 kpl
45-4710 kpl
48-505 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec sydvesti, oliivi

mt_sydvesti_oliv.jpg&width=280&height=500
Perinteinen sydvesti on se todellinen sadepäähine, joka kestää rankkaakin sadetta, pysyy päässä kovassakin tuulessa ja jota merenkulkijat ovat kautta aikain käyttäneet. Sydvesti estää tehokkaasti veden valumisen kasvoille ja niskaan.
Sydvesti päässä on mukava olla kovemmassakin kelissä ja antaa sateen..
Hinta: 27.00 €

BW Parka, Saksa, käyttämätön ylijäämä

bw_parka_kayttamaton.jpg&width=280&height=500
BW-maastotakki hupulla, Saksa
Saksan armeijan käyttämätön hupullinen maastotakki flecktarn-maastokuviolla. Pitkähelmainen takki suojaa erinomaisesti tuulisella säällä, kaulus on riittävän korkea ja hupun saa kiristettyä pään suojaksi. Tiheä kangas on tuulenpitävyyden lisäksi myös erittäin kulutuskestävä..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »