Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

GreenGo paksu merinofroteesukka, musta

Erittäin lämmin ja miellyttävän pehmeä merinovillafroteinen sukka saumattomalla kärjellä. Napakan joustavasta neuleesta valmistettu sukka istuu tukevasti jalassa ja se pysyy paikoillaan myös kovemmassa menossa.

Sisäpinnalla merinovillainen lenkkineule joka poistaa kosteutta tehokkaasti ja luo sukkaan ilmavan eristekerroksen kylmää vastaan. Villan luonnollisten ominaisuuksien ansiosta sukka pysyy lämpimänä ja miellyttävän tuntuisena pitkilläkin reissuilla. Paksu froteesukka sopii käytettäväksi kaikkeen eräilyyn, ulkotyöhön, kalastukseen jne. Toki mainio "päivittäissukka" jos tykkäät pitää varpaat lämpöisinä.

  • Merinovillafrotee
  • Saumaton kärki
  • Napakan istuva, mutta ei tiukka
  • Ehkäisee hajuja
  • Valmistettu Suomessa

Materiaalit: 80 % merinovilla (mulesing-vapaa), 15 % polyamidi, 5 % elastaani

Hinta:10.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
37-385 kpl
39-4010 kpl
41-429 kpl
43-4410 kpl
45-475 kpl

Suosittelemme myös

Paksu Merinovilla Medic, kiristämätön, oliivi

medic_-_oliivi_-_muokattu_2.jpg&width=280&height=500
Nature Wild Medic kiristämätön merinovillasukka
100% merinovillasta neulottu kärki- ja kantavahvistettu pohjepituinen kestävä ja erittäin lämmin sukka. Erityisrakenteinen sukanvarsi on kumilangaton ja kiristämätön mutta pysyy silti ylhäällä. Erinomainen sukka jalkojen turvotuksesta, diabeteksesta, kylmistä..
Hinta: 19.95 €

GreenGo varreton ohut merinosukka, musta

greengo_varretonmerino_musta1.JPG&width=280&height=500
Laadukaat kotimaiset merinovillasukat yksivärisenä. Merinovillaiset sukat pitävät jalat lämpimänä, kuivana ja hajuttomana kelissä kuin kelissä.
Ohut ja matala malli napakalla istuvuudella. Sopii erinomaisesti mataliin kenkiin ja varsinkin kesäiseen käyttöön. Anatominen istuvuus pitää sukan paikallaan..
Hinta: 6.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »