Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lundhags saapassyylinki, huopa, ylijäämä

Lundhagsin tossumainen lämmin syylinki istuu hyvin saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Syylinki mukautuu tiukasti jalkaan ja pysyy paikallaan kovemmassakin menossa. Syylingeissä on sisäpuolella lenkit, joista vetämällä ne saa helpommin jalkaan.

Huopa imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Koska huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, soveltuu syylinki hyvin reissuille, joilla ei aina pääse varusteita huoltamaan tai kuivaamaan. Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, kannattaa laittaa syylingit kuivumaan. Höyry nousee ja huopa on pian taas rutikuivaa.

Väri aina tyylikäs likaisenharmaa. Käytön jälkiä ja nuhruja esiintyy, mutta edessä vielä monituisia kilometrejä. 

Aitoa armeijaylijäämää Saksasta.

Hinta:15.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
451 kpl
472 kpl

Suosittelemme myös

BW/Kanada saapassyylinki, huopa, varrellinen, käyttämätön ylijäämä

BW_varrellinen_huopasyylinki_800x.JPG&width=280&height=500
Saksan tai Kanadan armeijan lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Huopa imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Koska huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, soveltuu syylinki hyvin reissuille, joilla ei aina pääse varusteita huoltamaan..
Hinta: 19.95 €

Saapassyylinki, huopa, matala malli (100% villa)

villasyylinki_lyhyt_100villa.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa matala malli
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 24.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »