Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Britti lierilakki irroitettavalla niskasuojalla, coyote

brit_lierilakki_coyote1.JPG&width=280&height=500
Brittien hellelakin mallilla valmistettu lierilakki irroitettavalla niskasuojalla. Todella hyvä hattu kuumille ja aurinkoisille keleille, suojaa kasvot, pään ja niskan palamiselta. Valmistettu kevyestä Ripstop kankaasta. Lakin ympäri kulkee lenkitys joihin saa kiinnitettyä milloin mitäkin tilanne vaatii..
Hinta: 17.75 €

Itävaltalainen kenttähousu, oliivi, ylijäämä

601223_AH_Combat_pants.jpg&width=280&height=500
Itävältalaiset kevyehköt reisitaskulliset kenttähousut on tehty hengittävästä ja kevyestä rip-stop vahvistetusta kankaasta. Leikkaukseltaan housut ovat armeijatyyliin väljät, joten näissä on melkolailla hyvä könytä ja tehdä hommia.
Housuissa on etutaskut molemmilla sivuilla, samoin läpälliset vetoketjulla..
Hinta: 17.50 €