Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Taistelupaita M05 Camo

m05_taistelupaita_coolmax1.jpg&width=280&height=500
SA mallin pohjalta jatkokehitetty M05 kuvioinen taistelupaita laadukkaista materiaaleista. Kevyt ja hengittävä taistelupaita on suunniteltu parantamaan suorituskykyä lämpimän sään toiminnassa ja se tuo huomattavan parannuksen suoja- ja taisteluliivin käyttöön kesällä.
Paita on rakenteeltaan yhdistelmä..
Hinta: 99.00 €

Mil-Tec "MOLLE" vyölaukku, eri värejä

miltec_mollevyolaukku_oliv1.jpg&width=280&height=500
Simppeli ja kompakti vyölaukku järkevällä lokeroinnilla. Kuten laukun suosittu Traveller sisarmalli, myös MOLLE-versio sopii erinomaisesti matkailuun, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hyvä aina kun tarvitaan pientä lisätilaa kantamuksille. Ulkopinnan PALS kujastot tuovat kiinnitysmahdollisuuksia..
Hinta: 17.50 €