Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


SA peltipaita

peltipaita_ilmantaskua.jpg&width=280&height=500
Uusi erä SA peltipaitoja tulossa loppukevään/alkukesän aikana. Paidat lisätään tilattavaksi heti kun ne saapuvat!
Aidolla ja alkuperäisellä armeijan mallilla valmistettu SA peltipaita on vihdoin saatavilla!
Peltipaita on varmasti suurimpia klassikoita intin vaatteista ja meiltäkin näitä on kysytty..
Hinta: 69.90 €

Kreikkalainen kenttätakki irtovuorilla, US M65 malli, käyttämätön ylijäämä

kreikka_ustype_m65takki1.jpg&width=280&height=500
Legendaarisen jenkkien M65 "maiharitakin" mallilla valmistettuja kenttätakkeja Kreikan armeijan ylijäämästä. Erittäin toimiva kampe kaikkeen könyämiseen, oltiin sitten maastossa tai urbaanissa ympäristössä. Kaikista kevein asuste tämä takki ei ole, mutta tämähän vain kuuluu asiaan.
Valmistettu tiiviistä..
Hinta: 39.90 €