Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


USA lippu tarramerkki, musta/harmaa, vasen/oikea, 7,7 x 5 cm

us_lippu_muva_tarramerkki.JPG&width=280&height=500
Musta/harmaa USA lippu tarrakiinnityksellä. Takana tarrapintaan tarttuva koukkupuoli. 
Kuvassa ylhäällä = vasen, kuvassa alhaalla = oikea. 
Koko: 7,5 x 5 cm
Hinta: 3.90 €

Anar Gahta naisten shortsit, vihreä

anar_gahtashortsit_naisten_vih1.jpg&width=280&height=500
Anar Gahta shortsit ovat erinomainen valinta niin kesävaellukselle kuin vapaa-aikaan. Yksinkertaisen tyylikkäät, polvipituiset shortsit ovat kestävät ja hengittävät. Shortsien neljään suuntaan joustava ja nopeasti kuivuva materiaali takaa mukavuuden ja liikkeen vapauden niin luonnossa kuin kaupungissakin..
Hinta: 39.00 €