Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


MFH "EDC" -tasku, MOLLE

mfh_molle_edc_oliv1.jpg&width=280&height=500
Monikäyttöinen yleistasku litteällä profiililla. Voidaan kiinnittä vyölle tai MOLLE yhteensopiviin kantolaitteisiin. Sopii mainiosti asiakirja-, ensiapu- tai pientarviketaskuksi. Tähän kasaa näppärästi vaikka korjaussarjan pyöräreissuille.

Päätasku avattavissa alas asti
Päätaskussa lokerointi ja lenkit..
Hinta: 17.95 €

Mil-Tec rullattava dumppipussi

mt_dumppi_rullattava_oliv1.jpg&width=280&height=500
Rullattava tyhjien lippaiden tasku. Tilavaan pussiin on helppo heittää lippaat tai hylsyt ammunnan yhteydessä, ja tokihan tätä voi hyödyntää myös muissa harrastuksissa. Esimerkiksi metallinpaljastuksessa kätevä lisävaruste.
Pussi rullautuu pieneen tilaan ja voidaan avata nopeasti tarpeen tullen. Pussin..
Hinta: 10.95 €