Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kauluspaita M91, oliivi, käyttämätön ylijäämä

Oliivinvihreä Suomen armeijan kauluspaita. Siisti ja särmä paita laadukkaista materiaaleista. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esim. villapaidan alla. 

Vaihtoehtojen kokomerkinnät:

Vaihtoehtoina paitaan merkitty koko ja suluissa paidasta mitattu rinnanympärys. Mitoissa voi esiintyä pientä vaihtelua valmistajien välillä. Voit mitata sopivasta paidasta rinnanympäryksen ja verrata vaihtoehdossa ilmoitettuun mittaan.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35 % puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Värisävyt vaihtelevat hieman valmistajien välillä, osa hieman vaaleampia ja osa tummempia. Joissain paidoissa hihassa Suomen valtiolippu hihamerkki.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
42 (125 cm)18 kpl
44 (130 cm)2 kpl
46 (135 cm)1 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec Assault yksiolkain, 29L, eri värejä

mt_yksiolkain_iso_oliv1.jpg&width=280&height=500
Mil-Tec Assault reppuperheen suurempi yksiolkainreppu on tilava reissureppu eräilyyn, matkailuun ja päivittäiseen käyttöön. Assault repuille tyypillesti myös tämä malli on laajennettavissa MOLLE yhteensopivilla lisäosilla. PALS kujastojen lisäksi repusta löytyy monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet ulkoisilla..
Hinta: 49.90 €

BW Parka, Saksa, käyttämätön ylijäämä

bw_parka_kayttamaton.jpg&width=280&height=500
BW-maastotakki hupulla, Saksa
Saksan armeijan käyttämätön hupullinen maastotakki flecktarn-maastokuviolla. Pitkähelmainen takki suojaa erinomaisesti tuulisella säällä, kaulus on riittävän korkea ja hupun saa kiristettyä pään suojaksi. Tiheä kangas on tuulenpitävyyden lisäksi myös erittäin kulutuskestävä..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »