Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kauluspaita M91, oliivi, käyttämätön ylijäämä

Oliivinvihreä Suomen armeijan kauluspaita. Siisti ja särmä paita laadukkaista materiaaleista. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esim. villapaidan alla. 

Vaihtoehtojen kokomerkinnät:

Vaihtoehtoina paitaan merkitty koko ja suluissa paidasta mitattu rinnanympärys. Mitoissa voi esiintyä pientä vaihtelua valmistajien välillä. Voit mitata sopivasta paidasta rinnanympäryksen ja verrata vaihtoehdossa ilmoitettuun mittaan.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35 % puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Värisävyt vaihtelevat hieman valmistajien välillä, osa hieman vaaleampia ja osa tummempia. Joissain paidoissa hihassa Suomen valtiolippu hihamerkki.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
42 (125 cm)18 kpl
44 (130 cm)2 kpl
46 (135 cm)1 kpl

Suosittelemme myös

Tsekkoslovakia kenttätakki, ylijäämä

tseslo_kenttatakki_wl1.jpg&width=280&height=500
Tsekkoslovakialainen kevyt kenttätakki perinteisessä woodland -tyyppisessä maastokuviossa. Kevyt ja edullinen takki sopii loistavasti eräilyyn, mutta miksei myös ihan päivittäiseen käyttöön. Kangas on kestävää ja helppohoitoista, melkolailla käytä/pese/käytä/pese vaatteesta kyse.
Takin etupuolella neljä..
Hinta: 12.90 €

BW t-paita, ylijäämä

bw_tropical_tpaita_ylij1.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan trooppisiin oloihin tarkoitettu t-paita. Ulkopinnalla puuvilla ja sisäpinnalla pikee-neulottu polyamidi, joka toimii hyvänä kosteutta siirtävänä aluskerroksena. Suunniteltu  trooppiseen ilmastoon mutta toimii kyllä hyvin meikäläisessäkin.
Vaihtoehdoissa paitoihin merkattu koko ja suluissa..
Hinta: 4.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »