Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun housut



Lumipuku M05 housut

Suomen armeijan M05 lumipuvun housut. Lunta ja vettä hylkivät kuorihousut jotka puetaan pakkashousujen päälle naamioimaan, tuo myös mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Korkea selkämys ja henkselit pitävät housut kurissa myös kovemmassa menossa, ei tarvitse nostella joka loikalla. Vyötäröllä kuminauhakiristys ja lahkeiden suissa kuminauhat. Polvien kohdalla tarroilla avattavat taskut joihin voi pujoittaa polvipehmikkeet. Sivutaskujen kohdalla läpiviennit alempien housujen taskuille ja lahkeissa reisitaskut tarrasulkuisella läpällä.

Käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 takki

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:89.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)3 kpl
XXL (758-60)1 kpl

Suosittelemme myös

Anar Muohta Snowcamo -lumipuku

anar_muohta_snowcamo0.jpg&width=280&height=500
Anar Muohta Snowcamo lumipuku
Anar Muohta on erittäin kevyt snow camo metsästyspuku, joka on suunniteltu käytettäväksi muiden talvivaatteiden päällä. Käytetty kangas on erittäin kevyttä.
Kevyt ja notkea kangas tuo puvulle käyttömukavuutta ja se ei pidä häiritsevää kahinaa metsästystilanteessa. Vuoriton..
Hinta: 79.00 €

BW poolopaita, 100% puuvilla, ylijäämä

bw_poolo_pvl1.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan simppeli puuvillainen poolopaita vetoketjukauluksella. Tosi hyvä ja edullinen paita kovempaankin kulutukseen. Värinä oliivinvihreä, hyvin harmaa vihreä tai rusehtava oliivi.
Koot on ilmoitettu muodossa: paitaan merkitty armeijan kokonumero/koko, suluissa on suurpiirteinen vastaava kirjainkoko..
Hinta: 4.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »