Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA yöasun paita, käyttämätön ylijäämä

Käyttämättömiä intin runkk.. siis SA Int yöasun paitoja. Monille palvelusvuosilta tutuksi tullut ruskea r-asu hauskuuttaa kutsumanimellään, mutta nämä ovat vallan hyvää käyttövaatetta ihan siviilissäkin. Materiaalit ovat laadukkaat ja paksuudeltaan paitaa on mukava käyttää aluspaita tai sellaisenaan.

Valmistettu laadukkaasta 100% puuvillakankaasta. Koot helmasta melko pitkiä, hihat normaalit tai hieman lyhyet. Pesu 60 C. Paitojen väri vaihtelee valmistuerien välillä, osa hieman haalempaa ja osa tummempaa ruskeaa kangasta.

Vaihtoehdot paitoihin merkattuja kokonumeroita. Suositellun rinnanympäryksen saat kertomalla kokonumeron kahdella (52 = n. 104 cm). Jos tykkäät väljemmästä istuvuudesta, ota pykälää suurempi. Neuleessa sivuttain hieman joustoa.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.

Hinta:14.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
525 kpl
543 kpl
565 kpl
585 kpl

Suosittelemme myös

SA koulutushaaramerkki, ylijäämä

sa_khmerkki_koulutushaaramerkki.jpg&width=280&height=500
Ommeltavia SA koulutushaaramerkkejä.
Merkit irrallisia ilman pohjaa. Nappikiinniteiseen hihamerkkipohjaan ommellut merkit merkattu vaihtoehtoihin "(pohjalaatalla)" merkinnällä.
Merkin koko n. 8 x 6,5 cm 
Suomen armeijan ylijäämää.
Hinta: 3.50 €

SA teräsrasia iso, käyttämätön ylijäämä

sa_terasrasia_iso1.JPG&width=280&height=500
Pieniä kannellisia teräsrasioita intin ylijäämästä. Tarkka käyttötarkoitus ei selvinnyt, mutta varsin mielenkiintoinen artikkeli armeijan valikoimista.
Laadukasta teräsrasiaa voi käyttää melkeimpä minkä tahansa pikkusälän säilytykseen ja kuljetukseen. Tähän askartelee helposti esim. paikkasarjan tai..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »