Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hunting huomioliivi, hirviliivi

Huomio-/hirviliivi radiopuhelintaskulla. Hirvimetsälle sopiva kirkas oranssi erottuu selkeästi hämärässäkin. Selkäpuolella oleva hirvenkuva on painettu heijastavalla materiaalilla, joten liiville on käyttöä myös tieliikenteessä.

Tällainen liivi on hyvä turvavaruste myös liikuttaessa metsästysaikaan sienessä tai marjametsällä. Ja löytyyhän eksynytkin paremmin tämän liivin kanssa kuin maastokuosissa.

Monipuolinen turva-asuste, jota kannattaa pitää pyöräillessään tai mopoillessaan sekä myös autossa mukana. 

Hinta:15.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL9 kpl
XXL13 kpl

Suosittelemme myös

LapLap neopreenisormikas, musta-oranssi

laplap303_neopreenisormikas.jpg&width=280&height=500
Joustava neopreenisormikas on hyvä valinta koleaan ja kosteaan säähän. Pitokuvioitu hanska sopii erinomaisesti mestästykseen, kalastukseen ja ulkoiluun.
Kämmen ja selkämys eristävää neopreenia ja kämmenpuolella pistemäinen pitokuvio. Sormiosan tekstiilireunat parantavat istuvuutta, käyttömukavuutta..
Hinta: 12.90 €

Anar Hirvas lasten metsästystakki

hirvas_jr_takki1.jpeg&width=280&height=500
Anar Hirvas JR metsästystakki on lasten versio suositusta aikuisten Hirvas metsästystakista! Anar Hirvas on suunniteltu suomalaiseen hirvi- ja peurajahtiin. Erityinen kaksikerroksinen materiaali on erittäin hiljainen maastossa liikuttaessa ja teknisten ominaisuuksien ansiosta miellyttävä käyttää. Väri..
Hinta: 99.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »