Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun housut



Lumipuku M05 housut

Suomen armeijan M05 lumipuvun housut. Lunta ja vettä hylkivät kuorihousut jotka puetaan pakkashousujen päälle naamioimaan, tuo myös mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Korkea selkämys ja henkselit pitävät housut kurissa myös kovemmassa menossa, ei tarvitse nostella joka loikalla. Vyötäröllä kuminauhakiristys ja lahkeiden suissa kuminauhat. Polvien kohdalla tarroilla avattavat taskut joihin voi pujoittaa polvipehmikkeet. Sivutaskujen kohdalla läpiviennit alempien housujen taskuille ja lahkeissa reisitaskut tarrasulkuisella läpällä.

Käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 takki

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:89.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)3 kpl
XXL (758-60)1 kpl

Suosittelemme myös

Britti air crew villahaalari, oliivi, ylijäämä

brit_villahaalari1.JPG&width=280&height=500
Brittilentäjän villahaalari on kuin SA m83 villapaita, johon on neulottu lahkeet ja laitettu eteen kokopitkä vetoketju. Haalari mukautuu kantajansa vartalonmuotoihin kuten SA villapusero.  Joustava malli sopii sekä miehille että naisille.
Resorineule synnyttää neuleeseen ilmakanavat, jotka eristävät..
Hinta: 79.90 €

SA M83 villapaita musta

sa_m83villis_musta1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta..
Hinta: 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »