Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anar Manna lasten retki- ja vaellustakki, musta



Lasten erinomaisesti hengittävä ulkoilutakki vahvasta vahamateriaalista. Takki sopii yhtä hyvin niin liikkuvaan vaellukseen kuin muihin luontoaktiviteetteihin. Takki on mitoitettu hyvin istuvaksi ja toimivaksi, ja materiaalit ovat erittäin kestävät. 

Päällimateriaali kestää kovaa kulutusta ja antaa vahan avulla muokattavissa olevan suojan tuulta ja kosteutta vastaan: vahattu materiaali on 65% polyesteriä / 35% puuvillaa: Materiaali on testattu Martindale ISO 12947-2 (9kPa) –standardin mukaan ja se kestää yli 50 000 kierrosta.

Nelisuuntainen joustava materiaali on 90% polyamidia /10% elastaania: Materiaali on testattu Martindale EN ISO 12947 –standardin mukaan ja se kestää yli 30 000 kierrosta
Joustava materiaali on sijoitettu käsivarsien alapuolelle ja selkään takaamaan vapaan liikkuvuuden ja lisäämään hengittävyyttä.

Myrskyltä suojaava huppu, jossa erinomainen säätömahdollisuudet: joustavat muotoilut  poikittain hupun halki, sekä tamppikiristys takana. Hupun etulipan sisällä metallinyöri, jonka avulla lipan muotoa voi muokata tarpeen mukaan.

  • Kaksi isoa vetoketjullista napoleontaskua, ja miellyttävät vetoketjulliset sivutaskut
  • Vetoketjun alla oleva etulista suojaa tuulelta
  • Tarranauhallinen tamppikiristys hihansuissa
  • Joustava nyörikiristys helmassa
  • YKK vetoketjut

Suomessa suunniteltu ja testattu.

Hinta:99.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
1221 kpl
1342 kpl
1402 kpl
1461 kpl
1523 kpl
1582 kpl

Suosittelemme myös

Anar Muorra miesten merinovilla t-paita, musta

anar_merinovillatpaita_miesten1.jpg&width=280&height=500
Anar Muorra ohut ja mukavan tuntuinen miesten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €

Anar Ruossa miesten retkeilyhousut, oranssi

anar_ruossa_oranssi1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta. Kangas pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »