Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Savotta Pystytasku L



Savotta Pystytasku L on pystytaskuista suurin. Tilavuudeltaan tasku on kuusi litraa ja rakenteeltaan yksinkertaisen järkevä. Pystytaskun sulku on toteutettu pahimpia roiskevesiä kestävällä kaksisuuntaisella reverse vetoketjulla, joiden alkupäihin on lisätty taskun käyttöä avustavat kiinnikelenkit. Päämateriaalina toimii kulutusta ja käyttöä kestävä PUR pinnoitettu 1000d Cordura. Taskun pohjassa on metallinen vedenpoistorengas.

Pystytaskun sisäosa on yhtä jakamatonta tilaa, joten taskun sisälle on vaivatonta pakata isommatkin tarvikkeet. Taskun sisälle mahtuu jo reippaasti tavaraa, joka on repun ulkopuolelta helppoa ottaa nopeasti käyttöön. Pystytasku L on sopiva lisätasku keskikokoisiin ja sitä suurempien Jääkärituotteiden kylkiin, kun kaivataan jo selkeästi lisätilaa konstailemattoman tarviketaskun muodossa. 

PALS-yhteensopiva kiinnitys mahdollistaa kiinnityksen monenlaisiin reppuihin ja muihin kantolaitteisiin. 

TEKNISET TIEDOT:

Ulkomitat: Korkeus: 30 cm, leveys: 17 cm, syvyys: 12 cm
Taskun tilavuus suljettuna: 6l
Materiaalit: 1000D Cordura (M05: Foxdura) PUR pinnoite
PALS kiinnitys: korkeus 3 riviä, leveys 4 riviä, kiinnikkeet 2 kpl 28 cm
Paino: 165g

Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Hinta:42.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Oliivi5 kpl

Suosittelemme myös

MFH pystytasku, MOLLE

mfh_molle_pystytasku_mu3.jpg&width=280&height=500
Pystytasku MOLLE kiinnitykseen tai ripustettavaski kiinnityslenkistä. Kaksi taskua, kaksi D-lenkkiä, edessä ja sivuilla MOLLE lenkkejä sekä edessä tarranauha. Isomman taskun profiili on putkimainen. Yläosassa metallinen kiinnityslenkki josta taskun voi ripustaa itsenäiseksi laukuksi. 
Koko: päätasku..
Hinta: 24.95 €

MFH Daypack, eri värejä

mfh_daypack_molle_mu1.jpg&width=280&height=500
Kompakti päiväreppu käytännöllisellä suunnitelulla. Kevyeen reppuun on näppärä pakata mukaan eväät tai vaihtovaatetta päiväretkelle tai esim. harrastuksiin lähtiessä. Kapea malli kulkee helposti mukana myös ahtaammissa tiloissa (julkinen liikenne, ahtaat sisätilat, tiheikkö).
Päätaskun tilavuus n. 15..
Hinta: 34.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »