Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

M05 pakkashousut Hunter, lumikuvio



M05-pakkashousut ovat tutut armeijasta ja ne on valmiina kovimpiin pakkasiin. Nämä Suomen sotaväenkin vuolaasti kehumat henkselihousut ovat omiaan pilkki- tai hirvipassihommiin. Housut on erittäin helppo pukea päälle ja riisuakin, vaivaton heittää päälle vaikka passipaikalla. Näppärät, maastoon sulautuvat kylmän kelin pakkashousut. Housujen lahkeissa löytyy molemmin puolin vetoketjut jotka avautuvat ylös asti. Avautuvien sivujen ansiosta housut on helppo pukea isotkin saappaat jalassa. Henkselit pitävät housut ylhäällä ja vyötärön leveyttä voi säätää kuminauhakiristyksellä. Vetoketjut, klipsit ja materiaalit on valittu kestämään kovaa käyttöä (päällikangas puolustusvoimien spesifikaation täyttävää pakkaskangasta lumikuviolla).

"Hunter" mallin housut ovat metsästys ja eräkäyttöön parannellut versiot puolustusvoimien mallista. Samat laadukkaat materiaalit, mutta housujen etupuoli nousee korkeammalle ja etupuolella taskut reisien korkeudella. Täytteenä lämpimämpi Climashield onttokuituersite, joka tekee housuista vielä intin mallia eristävämmät kovilla pakkasilla. Käytännöllisenä lisäyksenä lahkeiden suissa kuminauhakiristys.

Katso myös: M05 pakkastakki "Hunter", lumikuvio

Materiaalit:

Päällikangas: M05 pakkaskangas, 70% polyester / 30 % puuvilla
Vuori, vanu ja fleece 100% polyester

Hinta:197.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
(7)48 S1 kpl
(7)50 M2 kpl
(7)52 L1 kpl
(7)54 XL2 kpl

Suosittelemme myös

Reisitaskuhousut BDU musta

reisitasku_bdu_musta.jpg&width=280&height=500
USA:n Armeijan BDU-malli mustana
Edessä 2 taskua, 2 takataskua ja 2 sivutaskua
Nilkoissa kiristysnyörit ja vyötärössä säädettävät kiristimet
Materiaali: 65% polyesteriä, 35% puuvillaa..
Hinta: 39.95 €

Saapassyylinki, huopa, varrellinen malli (80% villa)

villasyylinki_pitka.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa, varrellinen
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 36.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »