Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Air Force pakkastakki

Ilmavoimien toppatakin mallin mukaan valmistettu laadukas, ääriolosuhteisiin sopiva pakkastakki.

Takin kangas on vedenpitävää ja ohutta Microtech 145 100 % micropolyesterikangasta, jonka murtolujuus on samaa luokkaa puolustusvoiman pakkastakin kanssa ( 210 g/m2). Ohut kangas mahdollistaa joustavat liikkeet pienissä ja ahtaissa tiloissa.

VEDENPITÄVÄ
Kangas on kudottu vedenpitäväksi aina 600 mm asti, joten mukana ei ole erillistä kalvorakennetta eikä taustalle siveltyä polyuretaanikerrosta.

HENGITTÄVÄ
Vesihöyry poistuu hengittävän kankaan läpi ja pitää käyttäjänsä kuivana.

KEVYT
Airforcen micropolyesterikangas on äärimmäisen kevyttä. Sen paino on vain 145 g/m2, eli kevyempää kuin armeijan kauluspaitakangas.

HYLKII VETTÄ JA LIKAA
Kankaalle on tehty loppusilauksena likaa- ja vettähylkivä fluorocarbon-käsittely (sama käsittely kuin Teflon-tuotemerkillä olevissa kankaissa).

TUULENPITÄVÄ
Airforcen tuulenpitävyys on 7 litraa minuutissa/m2. Tuulenpitävyys on saavutettu kalentroimalla kankaan taustapuoli kevyesti. Takin resorit ovat pesunkestävää 100 % saksalaista villakangasta ja estävät kylmää ilmaa ja tuulta pääsemästä takin sisälle.

HUIPPUUNSA ERISTETTY
Kankaan eri kerrosten välissä oleva eriste on kotimaista 100 % polyesteriturkista. Neulos on tehty kestämään Lapin kovat pakkaset ja teollisuuspesut. Eriste on 150 % parannettu versio armeijan talvitakin eristeestä.

KESTÄVYYS JA HUOLTO
Airforce on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja sen se myös tekee. Neulokset eivät paakkuunnu repeile, muodosta kylmäsiltoja eikä menetä eristävyyttään. Toisin sanoen takki on erittäin helppohoitoinen. Se saa pesunkestävyydeltään arvosanan erittäin kestävä (pesukutistuvuus noin 1 %). Huollettavuudeltaan kangas ylittää jopa armeijan vaatimukset – ja se on paljon se.

- Velcro-tarranauhat kestävät 10 000 avauskertaa säilyttäen vähintään 60 % pitokyvystään.
- Vetoketjut ovat suomalaisen raskaan käytön mukaan suunnitellut. Housuissa koko kyljen pituiset sivuvetoketjut. Housuissa myös joustoneulos selässä.

Hinta alk.155.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
S155.00 €1 kpl