Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kenttälakki "Verikauha", käyttämätön/hyväkuntoinen ylijäämä

Suomen armeijan klassinen kenttälakki, kutsumanimeltään Verikauha. 

Reunat putoavat tuttuun tapaan korville suojaksi ja lippa suojaa silmät ja kasvot. Sisäpuolella nahkainen reunus ja kangasvuori. Etupuolen nappeja koristaa komea leijona. 

Erittäin laadukas, käytännöllinen ja mukava lakki eräilyyn.

Huom! Vaihtoehdot ilmoitettu lakkiin merkittynä senttikokona. Mitoitus on hieman reilu, noin yhden koon merkittyä suurempi (koko 58 = n. 59 cm). Vaihtoehdon perään lisätään "todellinen koko" merkintä jos mitoitus poikkeaa edellä kerrotusta säännöstä (osassa lakeista merkintä osuu kohdalleen, joissan koko saattaa olla merkittyä pienempi).

Käyttämätöntä tai hyväkuntoista ylijäämää. Huomioi tuotteen vaihtoehtoon merkitty mallimerkintä (m/36 tai m/65). Vanhempi malli paksummalla kankaalla, uudempi sileämmällä ja ohuemmalla kankaalla.

Hinta:15.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
56 (m/65)15 kpl
57 (m/65) (todellinen koko 57)1 kpl
60 (m/65)1 kpl
62 (m/65)6 kpl

Suosittelemme myös

Brittipoliisin villapaita, tummansininen, ylijäämä

britti_poliisivillis_5050tumsin.jpg&width=280&height=500
Brittipoliisin villapaita on siisti V-aukkoinen ja tasoneuleinen paita. Olkapäillä on kangasvahvikkeet, vasemmassa hihassa ja oikealla rinnalla tarranauhat arvomerkkejä ja nimeä varten. Oikeassa hihassa on kaksilokeroinen kynätasku.
Väri on luottamusta herättävä navy blue. Brittipoliisin vanhemmista..
Hinta: 29.90 €

BW lumipuku, uusi

mt_bw_lumipuk_uusi.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan lumipuvun mallilla valmistettuja naamioasuja. Kevyt kuoripuku muun talvivaatetuksen päälle talviseen naamiointiin. Valkealle pohjalle on lisätty tummia havukuvioita rikkomaan käyttäjän muodon lumisessa maastossa. Jos tarvitset vaaleampaa kuviointia, voit kääntää puvun ympäri.
Takissa..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »